2777
2789
عنوان

بیایید بگید من مقصرم یا شوهرم

171 بازدید | 17 پست

صبح قرار بود منو برسونه سر کار شبش گفتم منو میبری گفت باشه ساعت ۷ باید راه می افتادم که ۸ برسم یک ساعت راهشه از شیش و نیم بیدارش کردم اول که دیدم موهای صورتشو کنده ریخته تو یه لیوان گرون قیمتم وای که اعصابم بهم ریختا وحشی شده بودم (استرس داشتنی موهای صورتشو میکنه)  ساعت ۷ رفتم دستشویی دیدم رفته حموم 😐 انقدر اعصابم بهم ریخت که نگو وایسادم تا بیاد اومد دیدم سفره باز کرد صبحونه بخوره دیگه قاطی کردم پا شدم لیوانو کوبیدم رو سرامیک شکوندم خودممم داد و بیداد کردم زدم بیرون با ماشین بیرون رفتم 

اصلا انگار نمیفهمه الانم از شدت عصبانیت فکم درد میکنه خیلی کاراش رو مخه به من میگه تو گیر میدی به من خدایی من حق ندارم بهش گیر بدم خیلی عذاب میکشم از دست کاراش به خدا مریض شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتتون!اون باید وقت شناس باشه توام یکم خودتو کنترل کنی😂🙁

اخه کاراش رو مخه به خدا یعنی دلم میخواست لیوانو بکوبم تو سرش به خدا اگه بابای بچه هام نبودا یه بلایی سرش میاوردم 

منم صبح اومدنی سرکار

به شوهرم گفتم سرلاک رو فلان کن بده بچه 

برگشته میگه چقدر غرررر میزنی 

ایا این غر زدنه 😒

میگه هر روز میگی بلدم 

🙁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا تو مقصری

لیوان شکستی چون  اماده نبود؟

بارها منم منتظر موندم شوهرم ببیرتم سرکار یواش یواش کاراشو میکرد صبر میکردم و حرص میخوردم اگه این کار میکردم جفت پاهامو میشکست و سرکار نمیزاشت دیگه برم

مردا خل شدن 

والا بخدا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا تو مقصری لیوان شکستی چون  اماده نبود؟ بارها منم منتظر موندم شوهرم ببیرتم سرکار یواش یواش ...

خب اخه چقدر یواش منم محدودیت دارم سر کارم باید اثر انگشت بزنم به موقع