2777
2789
عنوان

کوه تجارب

76 بازدید | 11 پست

چند شب بود فکر میکردم به اینکه چرا بعضی از ادما مثل من که الگویی ندارن.. یا کسی نیست درست راهنماییشون کنه، عمرشونو پای تجربه بدست اوردن میدن... حتی جدی جدی اخر شبها غصه میخوردم که چندین سال از زندگیم عقب افتادم و جا موندم و بهای خیلی سنگینی دادم تا تجارب امروزمو بدست بیارم.. ینی گریه هم میکردم حتی که خدایا 24 تا 29سالگی بدجوری از دستم در رفت و...

امشب چند دقیقه  وقت اضافه داشتم.. رفتم عکسای شش سال پیشمو نگاه میکردم... با دیدنشون انگار تو زمان گذشته یدور رفتم و اومدم به حال.. ب اینی که با زجر ادم فعلی شده.. اونجا بود که فهمیدم درسته که من بعضی تجربه ها رو به بهای عمر و سلامتم ب دست اوردم اما دهه ی سی سالگی رو با همین کوه تجارب ِ حاصل از دردای دهه ی 20 شروع کردم...خب این خیلی ارزشمنده... میتونه مثل یه کاتالیزور باشه... یا حتی مثل یه پرش بلند..آسون بگیر... تمام دردهات بی معنا نبوده عزیزدلم... 

* خدایا این روزای مهم تنهام نذار... 

*خدای من خودت یه دستی به زندگیم بکشو من رو به اون جایی که منتظرم بهش برسم نزدیک کن 

* دلم ی سفر میخواد ک بوی ارامش بده

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرم همه همینن دیگه 

حتی اگه خواهری مادری پدری بهشون بگه باز آدم متوجه موضوعات نیست تا اینکه خودش تجربه کنه 

در واقع‌هر دوره از زندگی تجربه هست و بعد تجربه رو تجربه و کم کم آدم پخته و پخته تر میشه تا اینکه بمیره

همینه طبیعت دنیا 

خیلی بهش فکر نکن  

یعنی منم میشه به روز به همه غم ها و سختی هام اینطور نگاه کنم.ای خدااا.

پیوسته در رنجیم  اما فکر میکنم ی جایی از زندگیمون میمونیم.. میبینیم چقدر با همه چی تو صلحیم و راحت تر میشه رنج ها رو تحمل کرد

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
خب به نظرم همه همینن دیگه حتی اگه خواهری مادری پدری بهشون بگه باز آدم متوجه موضوعات نیست تا اینکه خو ...

من یکم شرایط زندگیم از حالت معمول و عادی خارج بود.. 

من یکم شرایط زندگیم از حالت معمول و عادی خارج بود..

مامانم یه جمله همیشه میگه 

ببین عزیزم آدمها هر کدوم به نحوی تو این دنیا دوره های سخت و گرفتاری دارن 

میگه دنیا غره ای هست که همه توش غرق هستن 

یکی اولش خوشه آخرش زندگیش سخته 

یکی هم اولش سخته و آخرش خوشه 

یکی دیگه هم تو میانه زندگیش مشکلات سرش هوار میشه 

و اینطور که میبینم ا. تجارب اطرافیان واقعا این حرف مامانم  درسته 

زندگی بالا پایین داره 

ایشالا روزهای سخت تو هم میگذره و روی خوشی میبینی تنها کاری که از آدم بر میاد اینه که هیچ وقت اون طناب محکم بین خودشو و خدای مهربون و راهگشاش رو رها نکنه تو مشکلات تازه محمکتر هم بگیرتش تا بگذره به خیر و خوشی 

چه میشه کرد ما که فقط خدا رو داریم تنها اومدیم تنها هم میریم ایشالا که خدا راه گشامون باشه همیشه ک عاقبت بخیر باشیم 

مامانم یه جمله همیشه میگه ببین عزیزم آدمها هر کدوم به نحوی تو این دنیا دوره های سخت و گرفتاری دارن م ...

خیلی قشنگ گفتی.. ولی فک کنم ی عدههه کمی هم هم اول هم وسط هم اخرش خوشحااالن و راحت 

شایدم نگاهشون ب زندگی باعثش شده 

ب هر حال لذت بردم از نوشته ات

استارتر داستان زندگی تون رو میخوندم.با اون آقا رابطه تون تموم شد؟ یا ازدواج کردین؟

تموم و ایشون پشیمون شدن 

تموم و ایشون پشیمون شدن

می‌توانم سوال کنم ازتون چرا پشیمون شدن؟ البته اگه اذیت نمیشین.

خودشون تموم کردن رابطه تون رو.

شما رو اونقدر عذاب دادن!!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟