2777
2789
عنوان

کمک کنید بچه ها

11 بازدید | 27 پست
سلام دوستای خوبم بی بی گذاشتم بعد ۲ ساعت یه خط کمرنگ افتاده مارک اینتک هنوز ۱۰ روز مونده به پریودم به نظرتون درسته؟
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
دوساعت زیاده پنج دقیقه بیشتر نشه
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
آخه هنوز ۱۰ روز مونده به پریودم به نظرت چقد میتونم روش حساب کنم
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده واسه بی بی چک اخه، منم این موقع زدم منفی بود یه هفته عقب افتاد خط دارشد اونم سریه در سه ثانیه
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
بچه ها نمیدونید چه ذوقی کردم خط افتاد اگه پریود بشم حالم خیلی بد میشه
عزیزم ممکنه درست باشه من خودم پنج روز به پریودی بی بی چکم مثبت شد اما 10 روز خیلیه سعی کن زیاد امیدوار نشی که بعدا تو ذوقت نخوره بذار چند روز دیگه بازم امتحان کن
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی