2777
2789
عنوان

شوهرم خواست بانفت اتیشم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم عزیزم شرایط طلاق ندارم ولی به خودشم گفتم بچه هام بزرگ شن میرم قطعا

کاش بتونیم اون موقع بریم ولی چه فایده عمروجونی که به بادرفت چی

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
مدرسشونوچیکارکنم اگه معلمشون قبول کنه توشاددرساشونوبفرسته خوب میشه خیلی معلم بداخلاقی دارن

تو فکر مدرسه ای؟ 

تو فکر جونشون باش با این پدر روانی که دارن 

ممکنه بزنه به سرش یه بلایی سرتون بیاره و بعد پشیمون شه هر چه سریعتر بچه هاتو بردار برو این مرد نرمال نیست 

حتی اگه ۱ سالم عقب بیوفتن از درس هیچی نمیشه 

فکر سلامت روان و جسمشون باش

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تو فکر مدرسه ای؟ تو فکر جونشون باش با این پدر روانی که دارن ممکنه بزنه به سرش یه بلایی سرتون بیاره و ...

بااوناکاری نداره ولی اگه بزارمشون وبرم امکان داره ازحرص من بلایی سرشون بیاره خودمم توفکراینم یه سال جابمونن یاتوشاددرسشون بدم اخه بعدیه سال بخوام ثبت نامشون کنم به نظرت تاپدرنباشه ثبت نامش میکنن

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
بااوناکاری نداره ولی اگه بزارمشون وبرم امکان داره ازحرص من بلایی سرشون بیاره خودمم توفکراینم یه سال ...

از کجا میدونی کاری نداره؟ تا الان نداشته ممکنه یکبار بزنه به سرش رو سه تاتون نفت بریزه 

اصلا میدونی روح و روان بچه تو بزرگسالی چی میشه وقتی تو بچگی رو مادرش نفت بریزن و از ترس غش کنه؟ فکر جون خودت نیستی واقعا؟؟؟ 

اره ثبت نام میکنن نگران نباش 

بیسوادم بمونن بهتره که روانی بشن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻