2777
2789
عنوان

لیفت ابرو انجام دادم

3125 بازدید | 17 پست

سلام

من دوشنبه لیفت ابرو انجام دادم بعد گفت ۳ روز حمام نرو و اب به ابروهات نخوره و .. الان روی ابروهام چسب هست بعداز سه روز باید چسب هارو بِکنم؟یا اب بریزم روش؟باید چیکارکنم دوستان؟

و اینکه بعداز شستن چسب ها بازم حالتش حفظ میشه؟

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشوری درست میشه عزیزم  فقط هربارر بد از شستن ابروهاتو شونه کن

مرسی عزیزم

فقط اب بریزم روش دست روی ابروهام نکشم درسته؟و اینکه شونه کنم حالتش حفظ میشه؟

مرسی عزیزم فقط اب بریزم روش دست روی ابروهام نکشم درسته؟و اینکه شونه کنم حالتش حفظ میشه؟

ببین بستگی داره رووو خواب ابروت بکش چیزی نمیشه عزیزم 

شونه باعث میشه حالتش بمونه 

مبارکت باشه عزیزکم

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
ببین بستگی داره رووو خواب ابروت بکش چیزی نمیشه عزیزم  شونه باعث میشه حالتش بمونه  مبارکت ...

اها متشکرم

مرسی عزیزدلم ممنون💙💋

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم صورتم رو با صابون بشورم باز هم حالتش حفظ میشه؟

اها متشکرم مرسی عزیزدلم ممنون💙💋 عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم صورتم رو با صابون بشورم باز هم حالتش ...

فداتشم بانو جان 

نمیدونم درسته یا نه ولی خودم با شامپو و صابون صورتمو میشستم مشکلی هم نداشت

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
فداتشم بانو جان  نمیدونم درسته یا نه ولی خودم با شامپو و صابون صورتمو میشستم مشکلی هم نداشت

خدانکنه عزیزم💙

تا چه مدت لیفتتون ثابت باقی موند؟و خراب نشد؟

چسبشو نباید بکنی😑

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
پس چیکارکنم؟

بزار بمونه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
اخه خیلی چسب ها زشت شده نمیشه نشورمش؟

نه اون چسب ها حالت دار نگه داشتنش