2777
2789

همه چی داره نابود میشه هر کاری میکنم ک باعث پیشرفت بشه همه صدبرابر براشون پیشرفت میشه اماما ن😥😥😥

دست ب هرکاری زدیم شکست خوردیم توش 

میگن هر ک نون نیتشو میخوره 

خداشاهده علاوه بر خدا اطرافیان هم هزاربارن جلومون حتی پشت سرمونم گفتن ک شما انقدر خوبید بدی ب کسی نکردید ک واقعا بهترین هاباید براتون اتفاق بیفتد

امانمیدونم چرا خدا اصلا مارو نمیبینه ک هرچی هم داریم از دست میدیم😥😥😥😥

عزیزم نمازات اول وقته؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت رو روشن کن و به آدما خوبی کن مدیتیشن انجام بده برنامه ریزی کن و تلاش کن و آینده نگر باش

سختی های ک من کشیدم اما فقط در مقابلشون لبخند زدم و سعی کردم رفتارم مثل قبل باشه فکرکنم هیچ کس نکشیده

ب خدا بعضی مواقع میگم هرچ خسیس تر دوب هم زن تر و آدم بدتری باشی خداهم بیشترهواتو داره و نگات میکنه

نماز حتما بخونین مگه چقدر وقتتون میگیره وقتی با خالق خودت محرم اسرارت دردل میکنی به ارامش میرسی بعد هم هیچ وقت از بار منفی کلمه استفاده نک شکر نعمت نعمتت افزودن کند این واقعیته

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
ن اهل خداو دعا خیلی هستم اما نمازم 😣😣

عزیز خب نمازتو درست کن بقیه چیزا ردیف میشه خودش 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً