2777
2789
عنوان

ی سوال زنانه

174 بازدید | 17 پست

ببخشید رومم نمیشه بپرسم اماروم هم نمیشه از کسی حضور ی بپرسم 

مدتیه احساس میکردم انگار نزدیک مقعدم زخمه درد داشتم 

ام وز نگاه کردم دیدم ی خط قرمز شده و انگار ی جوش گوشتی زده روش 

کسی میدونه چیه دلیلش چیه باید چ کارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همورویید باید چک بشه..منم همینجوری ام..مراقبت هم انجام بده

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

شقاق هست یه دکتر برو 

ولی نمیدونم چه دکتری سرچ کن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

هموروییده،یبوست داشتی این اوخر؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

منم دوتا جوش روی زیر شکمم در اومده زیاد درد نداشتن ولی تحملشو نداشتم فشارشون اوردم کلی خون ازشون در اومد الانم جاشون موند چقد اعصابم خورده که جاشون مونده نمی‌دونم چیکار کنم😢

همیشه دارم چ دکتری باید برم

برای یبوست یا همورویید؟تا یبوستت درمان نشه اون همورویید باهاته،ممکنه بزرگتر بشه با درد باشه،اول یبوستتو درمان کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست