2777
2789

سلام 

کمک میکنید دوستان

خانواده همسرم میرن مسافرت عید رو. ولی من هفته دوم رو مرخصی نگرفتم 

الانم گیر دادن که هفته اول رو بیایید

منم از اول عادت کردم عیدها خونه می مونیم. خواهرام و فامیلامون از شهرستان و اینا میان خیلی خوش می گگذره. این 10 سال بعد عروسیمم هفته اول رو نرفتیم مسافرت. ولی خب یش اومده هفته دوم رو رفتیم 

هی گیر میدن بیایید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته دوم رو دو روز مرخصی گرفتم. دلم میخواد بریم مشهد البته خودمو همسرم... ولی الان مادرشوهرم اشو کرده تو یه کفش نمیره 

یه برادرشوهر مجرد دارم اون با خواهراش میره مسافرت... ولی مادرشوهرم نمیره. هرچقدر همسرم میگه برو میگه نه.. بعد دیشب تو جمع برگشته میگه پریسا نیاد منم نمیاد. منم گفتم مامان میدونه مهدی بدون من سفر نمیره منو شرط میکنه... 

حالا چیکار کنم که با اینا سفر نرم مادرشوهرمم باهاشون بره؟ چون اگه با اونا نره قطعا میخواد با ما بیاد مشهد

خب چطور با فامیل خودتون باشید خوبه با فامیل همسرتون باشین بد؟؟؟ ماکه باهمسرم از اول قرار گذاشتیم یک ...

باهاشون بودن بد نیست. ولی اونا از شنبه میرن مسافرت تا 13 بدر... مسیر دور انتخاب میکنن. ما شمال کشوریم میرن جنوب... یا باید این وری باشه یا اون وری... 

بعدشم فک کن یه اتاق میگرن با ظرفیت 6 نفر برای 8نفر... حالا ما هم بریم میشه اتاق 6نفره برای 12نفر

بگو فامیلامون از شهرستان میان  خیلی بهمون خوش میگذره  ....هفته دوم هم مرخصی ندارم ....بعدم هفته دوم بگو دیگه اداره موافقت کرد دو روز مرخصی داد ..بزار مادر شوهرت بفهمه نمیخوای با اونا بری ...بعدم اونا میخوان برنامه تو رو بهم بزنن ...مادر شوهر منم همینه زورش میاد مادر و خواهر من بیان خونمون ...

یه جوری بفرستش بره دیگه ..شوهرت راضیش کنه ..بگو برو حال و هوات عوض بشه.. برا روحیت خوبه  🤭😉🤪

اون میدونه یه درصد ممکنه ما جایی بریم برای همین مونده آویزون ما بشه...

سری قبل باهاش یه روزه رفتیم جایی... کوفتم کرد. موقع غذا میگه من غذا نمیخورم... اونقدر گفت تا همسرمم ناهار نخرید.... عوضش شام رو دولپی میخورد... این یه نمونه اش بود این اداها رو نذاشت والا منم راضی بودم برم. همسرمم خیلی به مامانش توجه میکنه... یعنی اون بگه غذا نخور واقعا نمیخوره