2777
2789
عنوان

شوهرم با کاری که کردم خیلی ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 32 پست
دیگه خدایی حرف بدی زدی  تو هم اگه دیده بودی اون همچین چیزی به برادرش گفته قطعاخیلی ناراحت میشد ...

مگه میگم حرف بدی نزدم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز از غصه این ماجرا مریض شدم نمیدونم چیکارکنم

سعی کن متقاعدش کنی که همینجوری گفتی برای اینکه خواهرت رو راضی کنی ، بهش بگو که خیلی هم از زندگیت راضی هستی و ازش تشکر کنننننن ، شاید اینجوری از دلش در اومد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
حق داری حق داره وای چقدر تو ذوق آدم میخوره حالا خواهرت سرعقل اومد

نه بابا اخلاق گندی داره خواهرمم گیر سه پیچ داده دو روز همش قهره تو خونه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
سعی کن متقاعدش کنی که همینجوری گفتی برای اینکه خواهرت رو راضی کنی ، بهش بگو که خیلی هم از زندگیت راض ...

لامصب ازاین آدمایی که به عشق و محبت خیلی اهمیت میده و توقع داره

خب از دلش در بیار   محبت کن  چ میدونم رگ خوابشو میدونی دگ

نه والا هنوز بعد یک سال ونیم هیچ رگ خوابی ازش پیدانکردم

حالاواقعاتوفرشی یاعرش؟غصه نخورتلاشش مضاعف میشه

از نظرمالی رو فرش از نظرمحبت رو عرش

نه والا هنوز بعد یک سال ونیم هیچ رگ خوابی ازش پیدانکردم

خب باهاش صحبت کن   بگو بخاطر اینکه دم عیدی دعوا نباشه توو خانوادم این  حرفهارو زدم  دوتا عیب از پسره بگو  بعد بگو خواهرم اینارو نمیبینه میخواستم از سرش بیفته

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
لامصب ازاین آدمایی که به عشق و محبت خیلی اهمیت میده و توقع داره

خبببب پس اینجوری کارت راحت تر میشه

نازشو کمی بکش😉😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بببخشیدا ولی ر.یدی

مگه گفتم نریدم! فقط از غصه نمیدونم چیکارکنم مریضم

نابودش کردی که... حالا هم اشکال نداره بگو شورش کردم تا خواهرم کوتاه بیاد...بگو داشتم میگفتم بهشم واقعا اعتقادی نداشتم فقط گفتم شاید روش تاثیر بزاره...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...