2777
2789

چند روز پیش یه رژ مایع ۲۴ساعته گرفتم ۶۰ تومن اما رنگش اصلا اونی نیست ک تو شیشه نشون میداد خیلی پررنگه شاتوتی هست لطفا نگین برو رژ جدید بخر چون رفتم دوتا دیگه گرفتم اما دوسدارم اونم کمرنگ کنم و استفاده کنم ..نمیخام با رژهای دیگم ترکیب کنم ...بنظرتون با کرم پودر قاطی کنم خراب میشه؟؟شما ترفندی ندارید؟؟

مهربون و رسمی💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایه چشم پودر کن بریز

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

رژ رو بزن يمقدار كم روش پنكيك بزن كمرنگ ميشه و قشنگ

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

همون که میخوای بزنی این کارو کن عزیزم البته اگه مطمئن که کرم پودرت سرب و پارابن و اینا نداره 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه کوچولو رو رو دستت امتحان کن بزن به لبت ببین خوب میشه یا نه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

متاسفانه بخاطر همین موضوع رژلب نمیخرم چون روی پوست و رنگ داخل شیشه از زمین تا اسمون فرق داره بخاطر همین همیشه از این مدادی ها میخرم حداقل تغییر رنگش خیلی کمه

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂

بهتر اینه رژ رو بزنی بعد دستمال رو ببذاری رو لبت فشار بدی این کار رو تا جایی که میخوای کمرنگ تر بشه انجام بده و اخر یه برق لبی چیزی روش بزن 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...