2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نیی دقیق چطوری اشنا شدم  ولی فک کنم داشتم یچیزیو سرچ میکردم بعد یک سال خاننده خاموش بودم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ن عزیزم از سال ۸۵ هست

و اولین تاپیک متعلق به دکتر رزیتا فاطمی هست در اسفند ۸۵

من سال ۹۵ آشنا شدم یادم نیس دقیقا چجوری

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

من نزدیک یساله عضوم خوانندن خاموش بودم دوسه ساال ..کلا هرچی سرچ میزدم سعی میکردم قسمت نظرات بخونم ک اونم همش پیشنهاد نی نی سایت میومد تو گوگل

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

دخترم سال ۹۶ به دنیا اومد

یه سری سوال درباره نوزاد داشتم سرچ کردم دیدم نی نی سایت اومد بالا...خوشم اومد گفتم جواب همه سوالام اینجاست

یه مدت همینجوری میومدم نظراتو میخوندم...بعدش عضو شدم

ی سالع آشناشدم

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894

از ۹۴ عضوم سر تاپیک مذهبی وصیانت اینترنت ملی ویه تاپیک دیگه بود درمورد ایرانیا وعربا تو هرکدوم یه بار ترکیدم توبه کردم دیگه کاری نداشته باشم ولی امروز صبح سر تاپیک لیزر یه حرفی زدم چند دقیقه بعد پاک کردم که تعلیق نشم😐

میگفتم اینا ک دارن با هم چت میکنن،کاش منم بتونم،میخاستم منم نظر بوم ک گفت باید ثبت نام کنی و کردم😄

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اولش با اومدن کرونا بود 

ی تاپیک پربازدید تو گوگل بود، گفتم اینجا کجاس همه نظر میدن 

بعد هرروز در ب در دنبال اینجا بودم، خوشم اومده بود، منتظر مینشستم ببینم باز این جا میاد بالا یا ن😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یادش بخیر، بعد 8ماه خاموش بودن عضو شدم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃