2777
2789

😂😂 ببخشید دیونتون کردم

من کلاس یازدهمم و خونوادم میگن یا الان گوشی بخر یا بعد کنکور واسه دانشگاه. یکیش.

بعد من میخوام کلا بشینم بخونم تا کنکور. از یه طرف میگم فعلا گوشی میخوام چیکار؟ و میگم بعدا شاید بعد گرون تر بشه و از یه طرف مدلای جدیدتر میاد دو سال دیگه. 

میخوام یه چیزی در حد ۱۰ تومن بخرم که خوب باشه. نمیدونم بخرم بزارمش ی گوشه و در حد کارای درسی کار کنم اشکال نداره یه گوشی مدل بالا مثل a52?

و زیاد باهاش کار نکنم تا یکی دو سال دیگه.

از یه طرف میگن دوربین گوشیا کیفیتش میاد پایین بعد یه مدت. نمیدونم تصمیم گیری واسم سخته.

دهنت😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه گوشی بخری به کنکور نمیتونی نگاه کنی پس کنکور تموم کن رفتی دانشگاه یه گوشی معمولی بگیر بقیه پولت رو هم بزار بانک یا سودش رو بگیر یا پس انداز کن برا روز مبادا 

😂😂😂 خب گوشی خریدن تصمیم خیلییی سختیه باید بپرسم هی

🔪🔪🔪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

گوشی. که الان میخری 2 سال دیگه میشه بنجل خانوادت وقتی بری دانشگاه یه گوشی توپ برات میخرن

تازه گوشی ادم از زندگی باز میکنه

کاش بر میگشتم زمان تو دستم میکشستن گوشی برام نمیخریدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه از کار وزندگی و درس میفتی با گوشی اگه کنکور داری نخر

١٠ تومنو یا طلا بخر هم حالشو ببر هم پس انداز میشه

یا بگذار حساب بلند مدت تا دو سال سودش بیاد روش دوسال دیگه گوشی روز برو بخر