2777
2789

سه روزگی بردمش گفتن گوش چپ ارجاع.

امروز ۱۷ روزه گفتن گوش چپ همونجوریه. برو چهل روزگی بیارش. کسی بوده مثل من؟ نتیجه چی شده؟

میگفت گوش راستم فقط موج داره تایید نمیشه شنوایی داشته باشه. دارم دیوونه میشم‌. 

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

قشنگم❤

انشاالله که مشکلی نیست و

خوب میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حتما دنبال کنین انشالله که چیزی نیست

پسر من و تو بیمارستان گفتن خوب نیست۴۰روزگی چک کن چک کردم مشکلی ندلشت

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا به حق این‌روزا که هیچ مشکلی نداره ک سلامته

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
حتما دنبال کنین انشالله که چیزی نیست پسر من و تو بیمارستان گفتن خوب نیست۴۰روزگی چک کن چک کردم مشکلی ...

خدا از دهنت بستوه. دقیقا چی گفتن بهت؟

خاهر زادم و گفتن گوشش یکیش مشکل داره چهل روزگی گفتن سالمه. اگه بردی سالم بود بهمون‌بگو

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
خاهر زادم و گفتن گوشش یکیش مشکل داره چهل روزگی گفتن سالمه. اگه بردی سالم بود بهمون‌بگو

حرفت خیلی امیدوارم کرد. حتما میگم بهت

حرفت خیلی امیدوارم کرد. حتما میگم بهت

بعضی وقتا پیش میاد از این اشتباها.❤

خدا از دهنت بستوه. دقیقا چی گفتن بهت؟

عزیزم یازده سالشه پسرم دقیقا یادم نیست ولی گفتن مشکل داشته شنوایی سنجیش تکرار که کردیم درست بود

درکت میکنم تو اون ۴۰روزکلی استرس داشتم

انشالله برای شماهم چیزی نیست

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤