ipariiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 5446 عنوان عکس لوازم آرایشی و پوستی جدیدم🥰 745 بازدید | 33 پست سلام مهربوناعکس اون چند قلم لوازمی رو که جدید خریدم میذارم، اونایی که از قبل داشتمو عکس نگرفتمراجع بهشون نظرمو میگم شاید بدردتون خورد مهربون باشیم✨ 1400/12/24 | 23:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126238 بذار بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ipariiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 5446 اول چندتا از لوازم مراقبتی پوستو میذارم براتوناین ضد آفتاب مناسب پوستای چربهحالت فلوئیدی داره و خیلی زود جذب میشهبرق نمیندازه پوستو که این نکته برای خودم خیلی مهمه چون من فینیشینگ مات دوست دارمولی اصلا به پای لافارر نمیرسهاین ۱۵۰ بودلافارر ۲۰۰ و خوردیولی من عطر و بافت لافارر رو بیشتر دوست داشتماین نکته رو بگم که برای لوازم آرایشی و پوستی بهتره عطری نباشن لوازمتون چون حساسیت زا هستعطر اینا خیلی کم و ملایمه مهربون باشیم✨
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99862 کو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18924 بزاری آبرسان با قیمت مناسبم بگین ک ضد جوشم باشه خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
ipariiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 5446 توضیحات کامل باشه یا مختصر؟🙆🏻♀ مهربون باشیم✨
آرزو۱۳۸٠ عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1529 کوکو سبزی کنیم تا بذاری؟ نه کتلت سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
nazgolara عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 2018 بزار ی آبرسان با قیمت مناسبم بگین ک ضد جوشم باشه درمالیفت خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
ipariiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 5446 این ژل ضد جوش هست که به پیشنهاد پزشکم گرفتمشروزانه باید دوبار استفاده بشه و فقط روی جوشا باید زده بشهالبته طول میکشه تا نتیجهشو ببینم مهربون باشیم✨
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18924 درمالیفت مرسی،قیمتش چنده خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
نارنگی_میقولی84 عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 5848 بگوووو بذاررررر یه صلوات برای امام زمان میفرستی ؟ درخواست دوستی ممنوع