2777
2789
عنوان

تاحالا به اروپا چیزی پست کردین؟

313 بازدید | 22 پست

چند کیلو فرستادین؟ قیمتش چقدر شد؟

چیو نذاشتن بفرستین؟ چند روزه رسید دستش؟ کدوم کشور بود؟

بچه ها هر تجربه ای خودتون یا از اطرافتون دارین بگید مرسی

ن والا گلم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من کجا اروپا کجا:/

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن 

ما به آمریکا هم حال نداریم پول بفرستیم یا بفرستن کارت به کارت  آرزو به دل پست موندم 😂 چه ربطی داش😐 خود درگیری گرفتیما

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
از اروپا اومده برامون ۵روز طول کشیده از سوئیس 

من از کرج تا بیاد اصفهان برام پنج روز طول کشیده😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بزن نت شرایطشو ببین

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
من از کرج تا بیاد اصفهان برام پنج روز طول کشیده😂😂😂

خب این دیگه بستگی به اونجایی که سفارش دادین داره

البته مشخصه براتون یه نمه غیرقابل باوره

ولی خب چیزی که بود رو گفتم من

۵روز طول کشید تا از سوئیس بیاد تا تهران

بعدشم که خودمون گفتیم تهران برامون پست کنه تا شهر مقصد

ساعت بود

بازم مشکلی نیست اگه باور نمیکنین صاحب اختیارین

.
خب این دیگه بستگی به اونجایی که سفارش دادین داره البته مشخصه براتون یه نمه غیرقابل باوره ولی خب چی ...

نه عزیزم باور کردم من منظورم تفاوت سرعت پست خارج و ایران بود نه اینکه باور نکرده باشم☺️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پست کردم ولی جدی یادم نمیاد

فقط یادمه دقیق وزنش کردن

ب انگلیسی رو ی سری برگه هایی نوشتم ک چیه وسایل و. اینجور چیزا

یه دو ساعتیم اداره پست معطل شدیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اتحادیه اروپا مالیات سنگینی برای بسته های خارج از اتحادیه گذاشته. بجز نامه و مدارک دیگه دریافت وسیله با پست معمولا نمیصرفه. کالاهای خاص مثل صنایع دستی و اینا که مالیات خیلی بالا دارن.