2777
2789

بچه ها لگنم از جایی که مفصل پای راستم وصله به شدت درد میکنه یه قدم راه میرم جیغم بلند میشه امروز یه کم کار کردم پیاده روی هم کردم البته خیلی کم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

منم این درد رو دارم هنوز شبا می خوام پهلو به پهلو بشم دادم میره هوا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از شروع چهارماهگی همینجوربودم تا الان که ۳۵ هفته ام شدیدتر هم شده 

خوشبحالت عزیزم راحت شدی 

من رفتم دیروز سونو دادم دکتر گفت آب دور جنین خیلی کمه 

و جنین اومده لگنت 😢

خدا جونم ممنونم ک یه فرشته ناز بهمون دادی 💞💞
اوم چقد بد  من مجردم ولی راه میرم زیاد یا کار کنم لگنم سمت چپم درد میگیره  رفتم سونو گفت ...

نه من قبلا تا حالا هیچ وقت ایجوری نشدم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
منم این درد رو دارم هنوز شبا می خوام پهلو به پهلو بشم دادم میره هوا

دکترت چی گفت معمولیه یا خطر داره دکتر مندیروز رفته تعطیلات شانس بد من امروز اینجوری شدم

منم از شروع چهارماهگی همینجوربودم تا الان که ۳۵ هفته ام شدیدتر هم شده 

ای وای من نمیتونم هیچ کاری از تو خونه انجام بدم انگار فلجم😔😔😔😔

گلم طبیعیه منم این دردا رو دارم مخصوصا وقتایی ک یکم کار میکنم  استراحت کن توالت فرنگی استفاده ...

آخه وزنم رفته بالا نمیدونم چکار کنم😔😔

خوشبحالت عزیزم راحت شدی  من رفتم دیروز سونو دادم دکتر گفت آب دور جنین خیلی کمه  و جنین ا ...

مراقب خودت و نی‌نی باش عزیز دلم

دکترت چی گفت معمولیه یا خطر داره دکتر مندیروز رفته تعطیلات شانس بد من امروز اینجوری شدم

گفت طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

گفت طبیعیه

ممنون عزیز دلم خیالم رو راحت کردی

عزیزم لگنت بهتر نشد؟ 

منم همینجوریم مخصوصا وقتی میخوام شلوارمو عوض کنم یا اینکه موقع خواب پهلو به پهلو بشم دادم میره اسمون 

دیدم یکی گفته اب دور جنینم کم بوده اومده توی لگن نگران شدممممم😭😭😭

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵