2777
2789
عنوان

ناراحتم اخه😔🖤

73 بازدید | 7 پست

بستمو نیوردن  در صورتی که گفتن تحویل پست چی داده شده

چشمم خشک شد به در 

مثل مادری که منتظر پسر سربازشه 

یعنی الان کجاست 

نکنه بسته منو گم کرده باشه

نکنه کلاهبرداریه

چه غلطی کنم 

چه غلطییییییییییییییی کنم

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

🤣🤣🤣🤣جالا گفتم چی شده

برو کد رهگیریش رو بزن ببین کجاست

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣جالا گفتم چی شده برو کد رهگیریش رو بزن ببین کجاست

نمیزنه موقعیتمو

انگار یه تیکه از روحم گم شده 

دلم میخواد بشینم های های گریه کنم 

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
نمیزنه موقعیتمو انگار یه تیکه از روحم گم شده  دلم میخواد بشینم های های گریه کنم

باور کن ارزش ناراحتی نداره 

هیچی ارزش ناراحت آدم رو نداره

از کی سفارش دادی؟

برو بزار اون برات کد رهگیری رو بزنه بهت بگه کجاست

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
باور کن ارزش ناراحتی نداره  هیچی ارزش ناراحت آدم رو نداره از کی سفارش دادی؟ برو بزار اون برا ...

اخه گفتن تحویل پستچی داده شده

الان اداره پست برنمیداره

به کی زنگ بزنم بگم این جیگر گوشه من کجاست

اگه نیارنش. چی بپوشم😔🥺🥺🥺 

نمیدونی تا ساعت چند میارن؟

اخه گفتن تحویل پستچی داده شده الان اداره پست برنمیداره به کی زنگ بزنم بگم این جیگر گوشه من کجاست ...

اشکال نداره 

پاشو خودت برو البته اگه پستی تا الان بازه

اما معمولا نگران نباش 

برسه خودشون بهت زنگ میزنن ک بیای 

اشکال نداره  پاشو خودت برو البته اگه پستی تا الان بازه اما معمولا نگران نباش  برسه خودش ...

🥲🖤