zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 عنوان دوستان ۴ روز مونده ب پریودم بیایین بگین امکان بارداری هست؟ 96 بازدید | 6 پست من قصد بارداری ندارم الان ک ۴ روز مونده ب موعدم سینه درد دارم اشتهام شدیدا زیاد شده و زیاد میخوابمو تست وایتکس و ادرار رو امتحان کردم کف کردسر بارداری اولم هم از وایتکس استفاده کردم و از رو همون فهمیدم باردارم ب نظرتون امکان بارداری هست؟ 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃 1400/12/24 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 روز تخمک گذاری رابطه داشتیم اما جلوگیری داریم احتمال بارداری با پیشاب هست؟ 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
mutimim عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 5470 روز تخمک گذاری رابطه داشتیم اما جلوگیری داریم احتمال بارداری با شیرآب هست؟ منم ۲۰ سیکل رابطه داشتم مثل شما با پیشاب و امروز پریود شدم اما بنظرم شما یه بیبی بزنی مطمئن تره میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 شیر اب؟ 😐 ببخشید پیشاب😂😂😂هی با خودم گفتما اشتبا میکنم یه چیز دیگه ست ولی بازم تایپ کردم 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 منم ۲۰ سیکل رابطه داشتم مثل شما با پیشاب و امروز پریود شدم اما بنظرم شما یه بیبی بزنی مطمئن تره ۳ساله استرس بارداری ناخواسته دارم 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃