2821
2789
عنوان

حس میکنم همسرم برام یه غریبه س

292 بازدید | 8 پست

دوس ندارم ینی میترسم باهاش حرف بزنم بخاطر عکس العملش حتی ولی خودمو مجبور میکنم که برم باهاش حرف بزنم بعد دوباره وقتی بد جوابمو میده باز پشیمون میشم که باهاش حرف زدم این چه زندگیه چی فک میکردیم چی شد ..دلیلش رفتارای خودشه خیلی غرور و دلمو شکسته ولی هیچ تلاشیم نمیکنه که ببخشمش به نظرش مقصر منم و اون حق داره .چه شبایی که از گریه چشام درد گرف و اون بیخیال سرشو گذاشته خوابیده چه روزایی که تنها موندم و اون با دوستاش خوش گذرونده ولی میگه حق داشتم تو توقعت ازم زیاده هروقت گشنه و لخت موندی یا بهت خیانت کردم اونوقت اعتراض کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه مثل هم نیستن

همه مثل همن  

من کلی ادم دیدم شوهراشون ولشون کرده الان خونه های مردمو تمیز میکن  

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب

مردها مثل اتو هستند هم مصرفشان بالا است هم زود داغ مي كنند البته بدون بخارشان هم بدرد نمي‌خورد.

مردها مثل پياز هستند ظاهر سفيد و زیبایی دارند اما باطنشان اشك آدم رو در مي‌آورد.

مردها مثل چراغ راهنمايي هستند هر چقدر هم با آنها حرف بزني باز هم مرتب رنگ عوض مي كنند.

مردها مثل الكل هستند دير بجنبي همه شان مي پرند.

مردها مثل عينك دودي هستند بااونهاهر دو دنيا را تيره و تار مي بيني.

مردها مثل ظرف سفالي هستند بدون رنگ ‌و لعاب جلوه اي ندارند

مردها مثل كيك خامه اي هستند با نگاه اول آب از لب و لوچه آدم سرازیر مي شود اما كمي بعد دل آدم را ميزند.

مردها مثل زير شلواري هستند با هيچكدامشان جرأت نمي كنی به بازار بروی

مردها مثل توپ هستند تا

لگدشان نزني تكون نمي خورند.

خانمای گل حالشوببرن👆😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز