2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

منم دردای پریودی زیادی داشتم ولی فکر نمیکنم مرتبط باشه توانایی هر بدن نسبت ب تحمل درد متفاونه من از نظر خودم ی ادم کم طاقتم با این وجود ترغیب شدم زایمان طبیعی انجام بدم لحظات اخر دردم ک زیاد شده بود پشیمون شدم ولی ب محض اینکه بچم اومد دنیا ب معنای واقعی همه چیز انگار تموم شده بود و از اول دردی نداشتم...خودمو توی بخش باتخت بغلیم پقایسع میکردم خداروشاکر بودم چون همون دقایق اول خودم بلند شدم خودم ب بچم شیر میدادم و کیف بچمو بردم ..بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند .ناگقته نماند تا ده مونزده روزی بخیه هات مراقبت میخان توی زایمان طبیعی ام ولی خب خودت روپایی کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دردای پریودی زیادی داشتم ولی فکر نمیکنم مرتبط باشه توانایی هر بدن نسبت ب تحمل درد متفاونه من از ...

منم به همین چیزاش فکر میکنم میگم طبیعی انتخاب کنم

نیازمند معجزه

اتفاقا کسی که درد پریودیش زیاده درد زایمان براش قابل تحمل تره. منم درد پریودم زیلد بود. از صبح درد زایمان داشتم خودم رو به بیخیالی میزدم چون مثل درد پریودم بود. وقتی دردهام با فاصله چنددقیقه شد رفتم بیمارستان تا معاینه کرد سریع منو بردن اتاق زایمان یعنی در حد اینکه خواهر شوهرم از بخش زایمان به پذیرش رفت بچه م دنیا اومد. دردش فقط همون سه چهار دقیقه آخر خیلی از درد پریودم بیشتر بود. بچه که دنیا اومد همه دردها تموم شد.

استارتر جان این نظرخواهی شما از یه جنبه اشتباهه کسایی که تجربه طبیعی ندارن و فقط سزارین کردن یا برعکسش از روی حرف خاله و عمه و فلان میان برا شما تجربه خودشونو تجویز میکنن 

بهتر بود از کسایی که تجربه هردورو دارن نظرخواهی کنی 

من تجربه خودمو میگم بهت من میخواستم بعد زایمان سریع سرپا بشم و کارامو خودم کنم بخاطر همین طبیعی انتخاب کردم کلی پیاده روی و کلاسامو رفتم . دو نصفه شب کیسه آب پاره شد رفتم بیمارستان خصوصی با ماما همراه خودم فقط. پنج صبح دنیا اومد بعدش گرفتم تخت خوابیدم. در حالیکه تخت بغلی که دیروز صبح سزارین کرده بود از درد می‌نالید و منو ناله نفرین میکرد که چرا راحت خوابیدم😏. البته اینم بگم من کلا فشارم پایینه اون لحظه نتونستم از تخت پایین بیام سرم گیج می‌رفت . 

و اینکه میگن عمل زیبایی بعداً باید بری همش چرته دکتر خوب انتخاب کن همونجا برات بخیه هاتو زیبایی بزنه 

الان من دوباره باردارم اگه مشکلی نباشه اینبار می‌خوام برم زایمان درآب ...

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

انشاله چند ساله ازدواج کردی

عزیزم چهار سال و نیم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
بخیه زیاد خوردیشما  البته اونا هم تجربه خودشونو دارن ک میگن زیبایی میخواد

نه بخیه زیاد نخوردم 

اونا احتمالا رفتن بیمارستان دولتی که هیچکس توجه نمیکنه به بیمار 

خواهر شوهر خودم یکسال بعد من رفت دولتی سزارین . نابودش کردن بخیه هاش عفونت کرد هر روز می‌رفت دکتر با سوزن عفونت میکشیدن از شکمش

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه