2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا طاقت درد ندارم ولی دارم به خودم امید میدم که میتونم از پسش بربیام

انشالله عزیزم ک بتونی 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
خداروشکر همسرم خیلی فهمیده و بادرکه کلن توی همه موارد

درسته خواهر، همسر منم میگه طبیعی خوبه و بشدت مخالفه سزارین هست

ولی وقتی ندیده و نمیدونع از بعدا معلومه میگن ک نه مهم نیست واسم

شوهر دختر داییم به اصرار گف طبیعی بیار و واسم مهم نیست

ولی بعدا دختر داییم میگه حس میکنم ناراضیه ولی چیزی نمیگه، ۴کیلو بچه میاد از اون تو بیرون قطعاااا اثراتش رو داره

من انشالله سزارین رو انتخاب کردم

درسته خواهر، همسر منم میگه طبیعی خوبه و بشدت مخالفه سزارین هست ولی وقتی ندیده و نمیدونع از بعدا معل ...

آدم بخاطره خودش، نه فقط بخاطر همسرش

سزارین ک بشیم انگار فقط عروس شدیم همین و با دختر خیلی فرق نداره آدم

ولی زایمان قطعا...

آدم بخاطره خودش، نه فقط بخاطر همسرش سزارین ک بشیم انگار فقط عروس شدیم همین و با دختر خیلی فرق نداره ...

اونم ظاهر شکم ادم خراب میشه. جفتش بدی و خوبی داره خواهر

نیازمند معجزه
اونم ظاهر شکم ادم خراب میشه. جفتش بدی و خوبی داره خواهر

نه اصلا اینجور نیست که سزارین شکم رو خراب کنه،شاید زایمان دوم و سوم شکم رو خراب کنه،اما بعد از زایمان اول چه طبیعی باشی چه سزارین،اگه شکم رو ببندی ،تو میره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن