2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلایکی ازقانونای فنگ شویی اینه توخونه گل مصنوعی نباشه،تخت زیرپنجره نباشه

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
اره من کلاس هاشو میرم به شدت عالیه خیلی خوبه من کلی تغییر اومد تو زندگیم عالیه البته براش ۳۰۰ دادم ...

اونم میگه پول دادم ولی ارزششو داشته 

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
منم نمی‌دونم جواب دادن لطفا لایک کن

اینکه از طریق وسایل خونه چینشش

گل و اینا انرژی مثبت جذب کنی تا جایی که میدونم قطعا بیشتر هس

پیج پانیذ علیدخت عالی و کامل توضیح میده پیشنهاد میدن حتما دنبال کنن

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩
شما کلاساشو میری

نه از پیج پانیذعلیدخت یادگرفتم

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
نه نیست عزیزم باید درست کلاس بری تا متوجه بشی

هیچ پایه علمی ای نداره.

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
اینکه از طریق وسایل خونه چینشش گل و اینا انرژی مثبت جذب کنی تا جایی که میدونم قطعا بیشتر هس &nb ...

تلگرامم هست

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین