2777
2789

من هیچوقت مردی تو زندگیم نبود خودم اخلاقم مردونه شده

عمم میگه تو مشکل داری

هر سالی یه بار آرایش میکنم

بحثی بشه خودم میرم جواب میدم

مثلا خانوادم مشکلی داشته باشن من میرم جلو

خونه گاز و برق و اینا رو میتونم درست کنم

عمم میگه چرا کارای مردا رو میکنی تو مشکل داری برو دکتر اصلا شبیه دخترا نیستی چرا ناز نداری دختر عموت نگاه کیف میکنه آدم نگاش میکنه انقدر که لونده و طناز 💔 آخه دختره تو رفاهه آره خیلیم به خودش میرسه قبول دارم

الانم آنلاین تست دادم جوابش نیومده

خیلی ترسیدم یجوریم حالم بده

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

به کارای پسرانع بیشتر علاقه دارم

مثلا به ورزش بیشتر از آرایش و اینا علاقه دارم

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روت کراش زدم 

خیلیم جذاب و باحالی   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

به تمام چیزایی که مربوط به پسراست علاقه دارم غیر همجنسای خودم اینم حال واضحم

اخلاق مردانه؟ 😑

از کی تا حالا شجاعت و جسارت 

و بلد بودن درست کردن گاز و برق و... 

آرایش نکردن جز خصوصیات پسرا شده 🤪

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
وااااا چه ربطی داره منم بیشتر اخلاقام مث دخترا نیس

واقعا تروخدا میگی مثلا چیا

نه چه مشکلی منم به کار های پسر‌ونه علاقه دارم از چیز های گل گلی دخترانه خوشم نمیاد از بچگی کلا بازی های پسرونه می کردم لباس های پسرونه می پوشیدم

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋