2777
2789

دفعه پیش که خونه مادرم بودم ب همسرم اعتماد نداشتم با ی پیج فیک بهش پیام دادم اونم جواب داد چت کرد با دختره مثلا. از اون 1 ماه میگذره کلا نزدیکی نداشتیم اوایل حرفم نمیزدم جدا میخوابیدم بدش دیگه اومدم تخت و حرف میزدیم ولی رابطه نداریم. س روز پیش گفتم بابام مریضه ب امید اینکه بگه برو سر بزن نگفت تا دیشب خودم گفتم  گفت لازم نکرده بمون عید میریم منم عصبانی شدم گفتم عیدم نمیرم بمونه وقتی مرد ی دفعه اون موقع میرم بدش گف امشب نرو بمون فردا دلم برات تنگ شده فلان بمون شب منم موندم تا بچه رو بخوابونم اونم خوابش برد رفتم نزدیکش دیدم بد جوری بو میده بدنش عرق زیاد میکنه فک کردم خوابه گفتم آه چقد بومیدی چجوری نزدیکت بشم....

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بد نگو بیداره شنیده با دستش ههلم داد گف برو اونور من بو میدم منم عصبانی شدم گفتم خوب بو میدی  دیگه کسی که رابطه میخواد دوش میگیره یا حداقل ب بدنش ی عطری میزنه هیچ وقت تا نگم نمیزنه الانم پاشده رفته سر کار گفته بودم پول بزار برا رفتنم اونم نذاشته دارم ازش متنفر میشم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

س روز منتظر موندم بگه برو بالا تو ببین نگفت آخر سر خودم گفتم اونم با کلی منت گفت برو 😔ولی مال خودش می‌بود اینجوری نمی‌کرد ننش قاب گوشیش خراب شده بود فوری رفته دیشب براش خریده روز مادر برا مادر خودش خرید برا مال من نه گفت برا مال تو عید میخرم اونم ک خودشو زده کوچه علی چپ

شوهرت با ی دختره چت کرده هیچی نگفتی بهش؟؟؟یا اینکه جاتو جدا کردی اون هیچی نمیگ وا خوب خودت نمیخوای ...

چقدر قشنگ مشاوره میدی کلا زندگیشو میریری بهم🤭

چرا میگه نمیخوادت تو از کجا میدونی شاید استارتر خودش کم گذاشته وقتی یه ماه جاشو جدا میکنه شوهرشم سرد میشه دیگه

شوهرت با ی دختره چت کرده هیچی نگفتی بهش؟؟؟یا اینکه جاتو جدا کردی اون هیچی نمیگ وا خوب خودت نمیخوای ...

دختره خود من بودم با ی پیج دیگه ولی اونجام گفتم زنتو دوست داری گف آره اون پادشاه منه و فلان.

تازه چرا حس میکنی هیچی نگفتم ی ماهه خونمون دعواست درست درمون حرف نمی‌زنیم وقت ن میگذرونیم اونم از بس اسرار کرد بیا تو تخت بخواب تومدم

عزیزم شما حرفتو درست بیان نمیکنی سیاست داشته باش با مهربونی حرف بزن باهاش مشکلت فقط همینه

نه بخدا س ساله دارم با مهربونی میگم براش کادو عطر خریدم گفتم اینو فقط موقع رابطه بزن بوشو دوست دارم.

فبل خواب با ناز عشوه بارها گفتم نمیخوای یکم عطر بزنی. با خودم آوردم زدم براش بابا منم آدم دلم میخواد قبل اینکه بگم خودش یکاری کنه

چقدر قشنگ مشاوره میدی کلا زندگیشو میریری بهم🤭 چرا میگه نمیخوادت تو از کجا میدونی شاید استارتر خودش ...

من هیچ وقت کم نذاشتم حتی اینو بارها خودش گفته تو رابطه عالی هستی. دسپختم خوبه   خونه داریم خوبه. من بد چت با اون دختره جامو جدا کردم قبلش نه

با یه دلم برات تنگ میشه سریع نرم شدی 😑 

چه قدر ما زنا احساساتی هستیم آخه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را