2777
2789
عنوان

زایمان باآمپول فشار

224 بازدید | 17 پست

سلام خانمها من بچه دومم هست والان ۳۸هفته و۴روزمه...وزن بچه توی حدود۳۷هفته و۳روز ۳۳۰۰بوده...مامامیگه تا۴۰ هفته وزنش حدود ۴میشع وزایمانم طبیعیه وسختم میشه ...حالا میخاد روزاول ۳۹هفته تحریک کنه وباامپول فشار بچه رو دنیابیارع..خودمم راضیم ..منتها میخام بدونم کسی تجربه داره مشکلی ندارع ....؟؟بچه اولمم تااخروقت بارداری ممکن دردم نگرفت وروز اخرش دقیقا کیسم پاره شد...وامپول زدن...ممنون میشم تجربه یاعلمش رودارید راهنمایی کنید...

اسی نادعلی بخون که زودتر بدون دردسر زایمان کنی . یه لیوان اب بریز ۵نوبت نادعلی بخون روش و فوت کن بهش و بخور

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سختت میشه چون بچه ۴کیلو شه باید دهانه رحمت خیلی باز شه

من تجربه طبیعی با امپول فشار رو دارم دردات اروم اروم شروع میشه

ولی سر دومی بهم امپول فشار زدن هر بلایی سرم اوردن نشد اخر سزارین شدم

چقد سزارین بهتربود 

من بچه اولم یک روز هم از ۴۰ هفته گذشت با آمپول فشار زایمان کردم خییییلی دردکشیدم ا ز ۸ شب  تا ۵ فردا صبحش 

سوره انشقاق تا میتونی بخون‌

خدا کمکت کنه زود راحت زایمان‌کنی 

تا میتونی پیاده روی کن 

البته اکثرا میگن زایمان دوم راحت تره 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

زودتر شروع کن خوراکی هایی که باعث زایمان میشه بخور پیاده روی و..... انجام بده تا خودت دردت بگیزه  ولی مشکلی هم ندازه آمپل فشاز    دو تا زایمان هام با آمپول فشاز بود مشکلی پیش نمیاد 

💖عشقم خانواده ام💖

منکه از آمپول فشار میترسم درد خود طبیعی زایمان کمتراز آمپول فشار من بچه اولم راحت بود دومی آمپول فشار سخت وحالا هم ۳۸ هفته ام منم بچه مث اینکه درشته خیلی اذیتم بجای آمپول فشار پیادروی زیاد کن شربت زعفران هم بخور تاریخ زایمانم ۷ فروردینه

خیلی سختت میشه چون بچه ۴کیلو شه باید دهانه رحمت خیلی باز شه من تجربه طبیعی با امپول فشار رو دارم در ...

دقیقا چون حس میکنم سر این بچمم طبیعی دردم نمیگیره واخرش به امپول میکشه  باوزن زیاد بچه

زودتر شروع کن خوراکی هایی که باعث زایمان میشه بخور پیاده روی و..... انجام بده تا خودت دردت بگیزه &nb ...

تحرک و پیاده روی خیلی خوب داشتم این مدت...چه چیزهایی الان بخورم که مشکلی نداشته باشه...؟ مثلا زعفرون وگلاب شنیدم خوبه منتها وقتی دردت شروع شده ...

منکه از آمپول فشار میترسم درد خود طبیعی زایمان کمتراز آمپول فشار من بچه اولم راحت بود دومی آمپول فشا ...

مال منم ۴ام اینا فروردین میخوره ...مشکلم وزن بچه هستش...چون اولی هم ۳۵۰۰ بود..الان این خیلی بیشتر میشه...

سونوکه وزن دقیق نمیگه منم اولی ۳ونیم دومی هم ۳ونیم اینم ۳ونیم میشه ولی دکترم میگفت درشته منکه میگم همون ۳ونیمه چون جفت بچه قدامیه شکمم خیلی جلوئه بچه جاریم ۴بود ولی لاغر استخونش سنگین بود