2777
2789

انشاءالله هرکی مریضه و رو تخت بیمارستانه شفای عجل 

منم دخترم اسهال استفراغو تب شدیده التماس دعا ی حمد یا صلوات واسش بخونین زود خوب شه من تو روستامو غریب دکتر نیست دعاش کنین خواهشششش😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه به امیدخدا.براش دعامیکنم😞🤲

منم دعا کن

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

نگران نباش انشالله خوب میشه🌹دختره منم یکسالو نیمشه همین علائمو داره دیشب بردم دکتر اطفال گف اومیکرونه دعا کنید زود خوب شه😓

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله خوبه خوب میشه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
نگران نباش انشالله خوب میشه🌹دختره منم یکسالو نیمشه همین علائمو داره دیشب بردم دکتر اطفال گف اومیکرو ...

ا شما هم.؟

میگم شماهم اسهال ابکی زیاد داره؟شماهم هیچییی نمیخوره؟ من حیلی لاغر شده بچم😥😥

من هنوز اسهاله  

دعاش کن

ا شما هم.؟ میگم شماهم اسهال ابکی زیاد داره؟شماهم هیچییی نمیخوره؟ من حیلی لاغر شده بچم😥😥 من هنوز ...

آره دختره منم هنوز تب داره واسهاله شدید🤦‍♀️حالشم بهم میخورد لرزم داشت حالا کم کم داره بهتر میشه تبش با استامینیفون پایین نمیومد ایبوپروفن میدم شیافم یکبار زدم اما چون اسهاله ضررداره.انشالله زودتر خوب شن🥺♥️

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋
آره دختره منم هنوز تب داره واسهاله شدید🤦‍♀️حالشم بهم میخورد لرزم داشت حالا کم کم داره بهتر میشه تبش ...

ای وای خداکنه زود خوب شن

شما چند روز گذشته الان؟ 

دکترش چ داروهایی بهش داد؟ 

اسهالش چن بار در روزه؟ من6بار یا بیشتره🤦‍♀️🤦‍♀️

میگم تبش چند درجه هست

آره دختره منم هنوز تب داره واسهاله شدید🤦‍♀️حالشم بهم میخورد لرزم داشت حالا کم کم داره بهتر میشه تبش ...

من اینقدررر گریهه میکنه ک داروشو بخوره هیچی هم لب نمیزنه ب غذا شما غذا میخوره؟ شماهم لاغر شده؟