2777
2789
عنوان

شیرم رنگ آبه

444 بازدید | 8 پست

بچم ۶ماهشه به بچم فقط شبا شیر  خودمو میدم روزا شیر خشک تغذیم درست نیست

اشتباه کردم شیرخشکیش کردم شیر خودم خوب بود سینه هام هر بار بزرگ میشد درد میگرفت هی میگفتن شیر خ ش ک بده چاق شه 

اخرم شیرم مثل اب شده الان

💝اللّهم صل علی محمد وآل محمد💝

غذاهای مقوی بخور.شیر و لبنیات.روی برنجت روغن حیوانی یا کره بریز.صبح ها کره کنار صبحانه آت بخور.گوشت تو رژیم غذاییت زیاد بخور.اجیل بخور.تا شیرت مقوی و مغذی بشه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
غذاهای مقوی بخور.شیر و لبنیات.روی برنجت روغن حیوانی یا کره بریز.صبح ها کره کنار صبحانه آت بخور.گوشت ...

من ذاتن و ارثی لاغرم غذا دوُس  ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ذاتن و ارثی لاغرم غذا دوُس  ندارم

خب بالاخره شاید خیلی از کارها رو دوست نداشته باشیم ولی چون پدر ومادر میشیم و مسئولیت یک فرشته کوچولو به عهده ماست باید بر روی بعضی علایق خود چشم ببندیم و کاری بر خلاف میل مون کنیم یکی ازون کارها هم خوردن غذایی هست که خودمون دوست نداریم ولی برای رشد بچه مفیده.این ۲ سال خیلی مهمه.سعی کن از شیر مادر سیرش کنی تا استخوان های محکم وهوش بالایی داشته باشه

خب بالاخره شاید خیلی از کارها رو دوست نداشته باشیم ولی چون پدر ومادر میشیم و مسئولیت یک فرشته کوچولو ...

😪خاک تو سرم با این مادر بودنم 

😪خاک تو سرم با این مادر بودنم 

خدا نکنه عزیزم.خودتو عذاب نده.بالاخره یه سختی های هم داره.قدر دختر نازتو بدون.سعی کن تغذیه دخترت هم رو تقویت کنی.تب میوه.سوپ.حریره بادام 

خدا نکنه عزیزم.خودتو عذاب نده.بالاخره یه سختی های هم داره.قدر دختر نازتو بدون.سعی کن تغذیه دخترت هم ...

بچم پسره الان ۶ماهشه دوتا دندون در اورده بخدا خیلی غذاب وحدان گرفتم روزا اول مامانم بود و رفت ینی بچم بدنش و هوشش ضعیف میشه؟ روزا همش شیر خشک میدمش 

اینقدر شوهرم همه چی گیگیره منه احمق نمیخورم 

هنوز امیدی هست که خودمو تقویت کنم و شیر خشکشو کم کنم یا دیگه بزرگ شده فایده نداره،؟

بچم پسره الان ۶ماهشه دوتا دندون در اورده بخدا خیلی غذاب وحدان گرفتم روزا اول مامانم بود و رفت ینی بچ ...

خدا گل پسرت رو حفظ کنه.نه عزیزم نگران نشو.دیر نشده.هم برای خودت که بعدها بدنت دچار کمبود نشه و داغون نشی تو سنین بالا و هم بخاطر پسرت به تغذیه خودت برس.هر روز صبح یه لیوان شیر بخور.و میان وعده رو فراموش نکن.هوشش ضعیف نمیشه خیلیا الان شیرخشک میخورن ولی هیچ چیزی شیر تازه و آماده مادر نمیشه .لذت ببر از در آغوش کشیدن پاره وجودت.به تغذیه آت برس.چند سال دیگه متوجه میشی که چه قدر بدن آدم بعد هر حاملگی و شیردهی ضعیف میشه و باید با تغذیه جبرانش کرد.خودتو سرزنش نکن.اتفاقی نیفتاده که .😘😘😍😍😍گل پسر نازت رو هم ببوس از طرف من💚🌹💚

خدا گل پسرت رو حفظ کنه.نه عزیزم نگران نشو.دیر نشده.هم برای خودت که بعدها بدنت دچار کمبود نشه و داغون ...

ممنون عزیزم فدات شم