2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عید میخونم هنو هیچ

منم مثه تو و استرس دارم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

دوستان کنکوری

با یه سایتی اشنا شدم .جالبه

امکان چت نیس شمارتم نمیوفته. کلی کنکوری هست که فقط اسم ،ساعت مطالعه و تعداد تستشون مشخصه و باهم رقابت میکنن بر اساس ساعت مطالعه رتبه بندی میشن.

به نظرم برای نظم مطالعاتی و انگیزه عالیه

منم تازه عضو شدم میشه کلاس هم تشکیل داد با چند نفر که گزارش همه کلاسیا برای هم مشخصه کلاس تشکیل دادم اگه میخوایین بیاین منظم و هدفمند بخونیم

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
نمیدونم والا میگن میرسی انقد شرایط روحیم داغونه هیچی نخوندم توخوندی؟ 

من ي كم خوندم جابجايي داشتم تقريبا ١ماهو خورده اي ميشه نخوندم بعد عيد دوباره شروع ميكنم با بچه و كاراي خونه