2777
2789
عنوان

را رفتن با کفش پاشنه بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 33 پست
دو ساعت  بعدش دارم لنگ میزنم🤣

😂😂وای منم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش پاشنه دار با جوراب زشت نیست؟!

رنگ پا میپوشم

چرا زشت باشه؟ اونجوری زخم میشه پام نمیتونم راه برم

البته اگ بخوام ی مسافتی راه برم اگ با ماشین برم معمولا نمیپوشم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
😂😂وای منم

شب عروسی خالم بی کفش بودم😂😂 آخر شب با اسپرت بودم 🤣

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
رنگ پا میپوشم چرا زشت باشه؟ اونجوری زخم میشه پام نمیتونم راه برم البته اگ بخوام ی مسافتی راه برم ا ...

آها رنگ پا خوبه 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
کفشت استاندارد نیست عزیزم وجنس مرغوب بخر ترجیحا چرم که هم لطیفه هم جابازمیکنه و هم استانداردتره

من کفشام چرم اورز هست و همه بهترین هستن اما واقعا اذیتم میکنن...تو فیلم ترکیه ای دیدز چقد راحت راه میررررن

من کفشام چرم اورز هست و همه بهترین هستن اما واقعا اذیتم میکنن...تو فیلم ترکیه ای دیدز چقد راحت راه م ...

من خودم ازون دسته ام که پاشنه دار راحتم و حتی تو خونه هم میپوشم گاهی

مارک کفشم مهم نیست مهم استاندارد بودنشه که قالب پا باشه 

کفش های پاشنه تیز یکم اذیت میکنن نسبت به پاشنه بزرگ ها

برای سر انگشتاهم باید کفش قالب پا انتخاب کنید نه نوک تیزهای زیاد

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
شب عروسی خالم بی کفش بودم😂😂 آخر شب با اسپرت بودم 🤣

بهترین کارو کردی😂

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

بهترین کارو کردی😂

زیر لباس مجلسی اسپرت😂

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
من خودم ازون دسته ام که پاشنه دار راحتم و حتی تو خونه هم میپوشم گاهی مارک کفشم مهم نیست مهم استاندا ...

شما سایز پات میگیری یا بزرگتر؟؟ بنظرت چکار کنم برای منم عادی بشه راه رفتن با کفش پاشنه بلند چون عاااشقشونم 

زیر لباس مجلسی اسپرت😂

😂آره بابا من فقط تالار پاشنه بلند میپوشم 

عروس کشون اسپرت