الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند بار تا حالا قرص خوردم اما نشد یه بارشم رفتم بیمارستان لقمان درمان کردن اما کلا از اول هم ...
دیگ حامله ای اینطوری نکن ک رو بچتم تاثیر میزاره افسردگی بده نزار بچتم بشع ،اگ تو حالت خوب نباشه بچتم شاد نمیتونه بشه کل دنیا ن تنها بچه ب زنا مرتبطه این زناودخترا هستن ک این دتیارو قشنگ کردن و ب بچهاشون امید میدن همینطور بابا وهمسراشون
پول پیش خونم بود ازم گرفت با زبون نرم خوب منم که دیونه بهش دادم اگه دیونه نبودم باهاش ازدواج ...
کلا از این ک هستی عوض کن خودتو شاد باش ب خودت زیاد برس بزار بفهمه چ زنه قدرتمند و مستقلی هستی مرد اگه بفهمه زن بدون اون نمیتونه سوع استفاده میکنه چون میدونه نمیری
پول پیش خونم بود ازم گرفت با زبون نرم خوب منم که دیونه بهش دادم اگه دیونه نبودم باهاش ازدواج ...
کلا از این ک هستی عوض کن خودتو شاد باش ب خودت زیاد برس بزار بفهمه چ زنه قدرتمند و مستقلی هستی مرد اگه بفهمه زن بدون اون نمیتونه سوع استفاده میکنه چون میدونه نمیری