2777
2789
سلام-مامانا ایشالا تا 1 هفته دیگه نی نیم به دمیا میاد مامانم آخرای خرداد میخواد بره سفر و 2 هفته نیست میخواستم ببینم اگه تو اون مدت حموم نره اشکالی نداره؟آخه خودم میترسم ببرم کس دیگه ای هم نیست کمک کنه
الهام جان بنظر من دو هفته زیاده، ولی چون کسی نیست کمکت نی نی رو حمام بده چاره ای نیست، از خانواده ی شوهرت کسی نیست که بهت کمک بده؟ آخه قدیمیا میگن حمام بچه توی چله به رشدش کمک میکنه.
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
وای الهی اشالاه به سلامتی به دنیا بیاد نه عزیزیم اشکالی نداره اما دیگه فصل گرما هستش فصل گرمارو نمیدونم
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی مبارکه.نی نی من دی ماه بدنیا اومد.چون هوا خیلی سرد بود مامانم هفت هشت روز یه بارحمومش میکرد ولی حالا که داره گرم میشه چهار پنج روز یه بار حمومش میکنم .خرداد هوا خیلی گرمه اگه دو هفته نره حموم مطمئنا خیلی اذیت میشه.تا اونموقع دیگه خودت میتونی حمومش کنی البته حتما به کمک باباش
میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
اخی مبارکه عزیزم .دیگه نوزاد رو هفتهای یه بار باید ببری.ببین یه توصیه:بهترین فرصت برای استقلالت همون موقعی که مامانت نیست تا اون موقع نینی هم بزرگتر شده.با شوهرت ببرش حموم کاری نداره الان برات سخته یواش یواش عادت میکنی.من چون تو این شهر تنها بودم و مجبور بودم همه کارام رو خودم بکنم زود دست به کار شدم حتی وقتی پیش مامانم بودم یه بار خودم شستم و مامانم ایستاد که نینی لیز نخوره 40 روزش هم که شد خودم با شوهرم تنهایی حمومش کردیم
سال نو مبارک ،