2777
2789
عنوان

خواهرم همش میگه دوست *پ نمیادخاستگاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 24 پست
منم میگم بهش میگه شما ادمین ک حسودی تو بکنم😐

خواخره دیگه خواهر نیست که😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم اگه کسی نذاره برم تو جمعای مختلط هرگز زنش نمیشم مگه من از خودم اختیار ندارم که میترسه مخمو بزنن

اصن چرا طرف نباید انقد به من اعتماد نداشته باشه با خواهرم برم کوه

اصن این مقوله اجازه ندادن رو نمیفهمم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
منم بهش گفتم فکر خودت باش گفت من خاستگار دارم اراده کنم شوهر میکنم 

کار خودتو بکن اهمیت نده ۳ سالو که گذروندی بقیشم خدا بزرگه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
ببین من نمی دونم خواهرت رو چه اساسی میگه حسادت یا واقعیت.ولی تو از دید اون هم دوستت رو ببین

ااصلا کلا با این بنده خدا مشکل داره آخه مگه ارث باباتو خورده ی طوطی برام  خریده منم هی ولش میکنم تو خونه اونم میترسه بعد گفت ایشالا بمیره منم سر حرفش حرصم گرفت گفتم تو حسودی بعد این بحثها پیش اومد 

بگو زندگی خودمه میخوام خرابش کنم 

من موافق کله شقی نیستم که اینو میگم آدم باید نظر و مشورت دیگران هم در نظر بگیره ولی باید ببینی کی میگه و واسه چی میگه

در اکثر موارد اون که میگه واسه خودت میگم دروغ میگه داره واسه خودش میگه

بگو زندگی خودمه میخوام خرابش کنم  من موافق کله شقی نیستم که اینو میگم آدم باید نظر و مشورت دیگ ...

اصلا چیزی از زندگی اون نمیدونه همش میگه هیجی نداره چیزی نیس ک حسودی توبکنم ... خیلی حرصم میگیره اگه همون بیاد خاستگاری دهنش جم میشه

اصلا چیزی از زندگی اون نمیدونه همش میگه هیجی نداره چیزی نیس ک حسودی توبکنم ... خیلی حرصم میگیره اگه ...

خودت توانتخابت دقت کن شوهرکردن چیزجالبوپرافتخاری نیستا دقت کن زندگی بافقرزیادافسردگی میاره حداقل واس شروع زندگی پسره چیزی داره یاخالیه خالیه