2777
2789
عنوان

برای چهارشنبه سوری چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 111 پست

هیچ وقت از اینجور چیزا نمی خریم نمیخوام فحش و نفرین بکشن به خودمو و مرده زنده ام ، اتیش کوچیک روشن می کنیم می پریم

مردم خیلی اذیت میشن هوای شهر الوده تر میشه بوی مواد منفجره واقعا اذیت کننده ست اسفالت کوچه در و دیوار مردم سیاه میشه

تازه یه همسایه داریم دور اتیش می رقصن اونا رو هم نگاه می کنیم خوش میگذره ، دور هم یه شیرینی آشی چیزی هم میخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاشینکف خریدم بریزم تو خیابون همه رو به رگبار ببندم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چهارشنبه سوری آیین ایرانیه  ربطی به اسلام نداره اصلا

ربط داره و من نمیخوام بیشتر موضوع رو بازش کنم  

موفق باشی 🥰

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
خواهش میکنم

معلمی عزیز؟

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
درست فکر میکنید.. یه سنت ایرانیه ربطی به شیعه و سنی و زرتشتی و ...نداره

نه ربط داره حتی نوروز هم یه جاهایی دیدم فرق داره و مثلا عید قربان یا فطر اهمیتش یه جاهایی خیلی بیشتر هست براشون.نسبت به اونی که برای ماست!

خیلی جالبه مخصوصا عید فطر 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ربط داره و من نمیخوام بیشتر موضوع رو بازش کنم   موفق باشی 🥰

اخه چیز بدی نیست ! خب هرجایی یه جوریه هرکسی یه رسم و مدلی هست همشونم خوبن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
چه ربطی داره میشه بگی؟

عزیزدلم من بارها کاربریمو از دست دادم متاسفانه تو سایت نمیشه یه کلمه حرف زد  زود میترکونن   من فقط به اون دوستم که هم مذهب خودمه یه جمله گفتم  بی خیال 🤗💖

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

تو ر خدا به فکر حیوونهادباشید .اینقدر گربه ها و سگها با این آتیش ترقه می ترسند که بچه سقط می کنند و با درد میمیرند .پرنده ها می ترسند و لانه هاشون و تخم یا جوجهدرو ول می کنند .گربه ها می ترسند و از ترس می پرند تو لابلای ماشینها و دست و پاشون قطع میشه یا می سوزند .لطفا به پیج حامی حیوانات سر بزنید و کمک حتی کم بکنید یا اگه دور و برتون هست کمک کنید.گناه دارند مثل بچه بی گناهند و از دست آدمها پناهگاه و غذای درست ندارند .محیط زیستشون  رو براشون کوچیک و کوچیکتر کردند  

بله گلم

شما هم یاد به بچه ها

حرف معلمین خیلی نفوذ داره رو بچه ها

من انقدر دعا می کنم این معلم خوبو هرسال

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
گفته بود بچه ها گیم زیاد بازی خوبی نیست ولی این شبو (چهارشنبه سوری)بیرون نرین گیم بازی کنین خیلی به ...

افرین به پسرت که اینقدر خوب پیام معلمش رو درک کرده. والا به بقیه دانش اموزان هم لابد گفته بوده ای کاش اونا هم گوش میکردن.. 

ولی یه حسی به من میگه آقای عبدی خودش وسط معرکه کپسول میزده 😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

هیچوقت برای بچه هام چیزی نمیخرم که باعث آزار دیگران بشه ! 

یکی ممکنه باردار باشه ، یکی مریض باشه ، یکی بچه کوچیک داشته باشه ، چرا باید برای بچه هام چیزی بخرم که باعث وحشت و ازار دیگران بشم ؟؟ 

براشون اتیش درست میکنم 

تنقلات میخرم 

شام مورد علاقشونو میپزم 

و باهم بازی میکنیم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•