2777
2789

سلام دوستان لطفا کمکم کنید، پسرم سه ماهش هست و به خاطر روحیه داغونم و غذا نخوردن نتونستم با شیر خودم سیرش کنم، مجبور شدم کنار شیر خودم بهش شیرخشک بدم که الان سینه منو نمیگیره و شیرم در حد خشک شدن کم شده، یعنی به زور بتونم روزی ۲۰ تا ۳۰ سی سی بدوشم و با شیشه بدم 😭 به نظرتون چیکار کنم شیرم برگرده و سینمو بگیره؟ هنوز خیلی کوچیکه و من ارزوم بود تا دو سال شیر بدم

شیرخشک بده راحت ترم هست 

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از هر چیزی باید ب خودت برسی ب خاطر بچت 

دوم اگه شیر باید مکیده بشه تا زیاد بشه با دوشیدن شیر ب مرور خشک میشه هرطور شده بهش سینتو بده

سوم اینکه قرص شیرافزا بخور ..بادوم 

سوپ جو خییییلی بخور ..ماکارونی ..مایعات بخور تا زیاد بشه ..از داروخونه سویق شیرافزام بگیر شیرت عالی میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چراباشیشه میدی شیرتو سینتوبهش میدادی. شیرخشکشو توخواب میدادی بیشتر که نفهمه، عادت نکنه به شیشه

اخه سیر نمیشد و با قطره چکون و قاشق خیلی سخت بود! دیگه به شیشه عادت کرد! دیگه امیدی نداشته باشم؟؟

دیگه سینمو نمیگیره و بدجور گریه میکنه و خودشو با دست و پا زدن جدا میکنه

اگ از لحاظ مالی اوکی هستین شیر خشک بدنیست ک بدنتم ضعیف نمیشه

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
اخه سیر نمیشد و با قطره چکون و قاشق خیلی سخت بود! دیگه به شیشه عادت کرد! دیگه امیدی نداشته باشم؟؟

منم سرپسرم خیلی اذیت شدم بخاطررفلاکسش سینمونمیگرف منم مجبوربودم توخواب بهش میدادم میگرف.شماهم وقتی دیدی گیج خواب هست سینتوبذادهنش بذامک بزنه شیرت خشک نشه

دنیای من ریحانه ورضا😘
اول از هر چیزی باید ب خودت برسی ب خاطر بچت  دوم اگه شیر باید مکیده بشه تا زیاد بشه با دوشید ...

خانوادم زندگیمو زهر مارم کردن! نزاشتن لذت مادر شدن رو بچشم و خدا ازشون نگذره، انقدر غصه خوردم و گریه کردم شیرم تقریبا خشک شد، میتونم هنوز امیدوار باشم؟ که بازم همه تلاشمو کنم

مجبورم هرروز شیرخشک بدم اما بعدا مشکلی براش پیش نمیاد؟ خیلی نگرانشم، البته شیرخشک هم پر از م مو ...

ن بابا چ مشکلی؟؟

بچه گشنه بمونه خوبه؟؟

دختر منم از ۳ ماهگی دیگه سینه مو نگرفت شیرخشک دادم

از ۴ ماهگیشم آب برنج و فرنی و اینجور چیزا رو خیلی کم بهش میدادم

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
خانوادم زندگیمو زهر مارم کردن! نزاشتن لذت مادر شدن رو بچشم و خدا ازشون نگذره، انقدر غصه خوردم و گریه ...

اره دیر نشده عب نداره فراموش کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤