سلام دوستای عزیزم..یه سوال داشتم...بنظرتون کسی که خرید و فروش گوسفند میکنه مثلا الان میخره 20روز بعد یه سود میکشه روش میفروشه یا مثلا خریدو فروش ماشین میکنه مثلا یه ماشین الان خریده چن ماه بعد یکم گرونتر میخره ..اینا مشکل شرعی داره???لطفا فقط به شغل خاصی توهین نکنین..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه حرام نیس ولی به شرطی که اولا ماشین رو گرفته خیلی دیگه نکشه روش، سود کلانی نکنی در حد معمولی باشه و اینکه عیب و ایراد ماشینو قایم نکنه و سر کسی کلاه نذاره و قولش نزنه
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
در واقع مشکل اقتصادی جامعه منجر میشه که اینکار را کنی و جزئی که بخوای نگاه کنی به نظر من خوب نیست چون توی این فضا اصلا تجارت خوب نیست و به هر حال ما هم که عضوی از جامعه هستیم خواه یا ناخواه مجبور میشیم من از نظر فقه و شرع نمیدونم نظر خودم را دادم
من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا