2777
2789
عنوان

این نوع درآمد ها حرامه??

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن از مرجع تقلیدت بپرس 

چون خیلی برات مهمه ممکنه اینجا اشتباهی باشه تو جواب دادن😊

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

اگر خارج از میزان شرعی باشه بله ولی وقتی همه چی گرون بشا متقابلا اونم گرون شده ولی حق نداره جنسی که از قبل خریده دو لا پهنا حساب کنه 

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر

نه حرام نیس ولی به شرطی که اولا ماشین رو گرفته خیلی دیگه نکشه روش، سود کلانی نکنی در حد معمولی باشه و اینکه عیب و ایراد ماشینو قایم نکنه و سر کسی کلاه نذاره و قولش نزنه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

در واقع مشکل اقتصادی جامعه منجر میشه که اینکار را کنی و جزئی که بخوای نگاه کنی به نظر من خوب نیست  چون توی این فضا اصلا تجارت خوب نیست و به هر حال ما هم که عضوی از جامعه هستیم خواه یا ناخواه مجبور میشیم من از نظر فقه و شرع نمی‌دونم نظر خودم را دادم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
مثلا کسی که سوپرمارکتی هم داره اینجوریه?چون اونم داره میخره و میفروشه دیگه

اون سود نمی‌کشه روش که

کارخونه یکم ارزون تر به اونا میده اما مغازه که داره قیمت روی جلد رو میفروشه 

اما اگه یه مغازه ماکارونی ۱۵ تومان رو داد ۲۰ تومن داره حروم جمع میکنه 

پس چرا میگن این کارا باعث ضربه به اقتصاد مملکت میشه و این حرفا

اونی که ضربه میزند دلالی است که سر باغ میوه رو باقیمت ناچیز از باغدار میخره اونم به مقدار زیاد وقیمت خیلی زیاد می‌فروشی 

مراجع دلالی رو حرام نمیدونن اخه...مستحق پاداش میدونن

ببین بعضی دلالها واسطه بین تولید کننده و فروشنده است که به نظرم کار خوبیه 

اما بعضی از دلالیها بیخودی ایجاد گرونی می‌کنه ،وفقط موج سواری روی گرونیهاست