بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=230194514]خو عزیزمالان هر رنگی بزاری زیاد جالب نمیشه برای تاریخ خاصی میخوای رنگ کنی موهاتو!؟ ...
برو حموم با شامپو بشور قشنگ دوبار فردا یا پس فردا دوباردلکره سفید بزار بعدش باز با شامپو بشور و ب پایه میرسه اول هم قسمت هایی کنارنجیه شروع کن ب دکلره کردن
ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
البته دکلرم آبی نبود مثلا فروشنده گف بهترین مارک دلکرس کلیم ازم پول گرف☹ ولی رنگش سفیده
برای دفعه اول باید دکلره ابی کنی دوست بعدش اگ پایش پایین نیومد باید دکلره سفید بزنی گلم حالم عیبی نداره فردا ابی بزن بعدش باز سفید بزن و بعدشم رنگ ان شالله عالی میشه عکس هم بزار ببینم بعد هر بار دلکره هم قشنگ ماساژ بده موهاتو ک رنگجزب موهات بشه و شامپو نرم کنندا هم بزن و نسوزه موهات چند قطره اب هم بریز تو رنگ ک سرت زخمنشه
ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
هر رنگی بزمی دو رنگ میشه با تن نارنجی ،دکلره باید اول ساقه بزنی بعد ریشه ،حتمن اومدی ریشه ساقه باهم زدی ک دو پایه شده ،الان فقط قسمتای نارنجی همون ساقه دکلره کن پایش بره بالاتر
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
هر رنگی بزمی دو رنگ میشه با تن نارنجی ،دکلره باید اول ساقه بزنی بعد ریشه ،حتمن اومدی ریشه ساقه باهم ...
بعد رنگ دودی،نسکافه ای،شنی،صحرایی بزن عالی میشه
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
پوست سرت سوخته عزیزم بزار دوسه روزی بعد رنگبزار حموم برو با شامپو بشور بهتر میشه بعدش اول موهاتو رنگبزار بعدش ریشه ک یکدست بشه چون ریشه گرمه و زودتر رنگمیگیره نسبت ب ساقه