2777
2789
عنوان

مخفی کاری مالی

193 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من یه مشکلی دارم که تا حالا جدی نگرفتم ولی جدیدا واقعا ناراحتم میکنه و اون اینه که همسر من یه کارهای مشکوکی میکنه. یه پولی دستش میاد حرفش پیش بیاد میگه مثلا فلانی ده تومن ریخت بیست تومن ریخت ولی اس ام اس بانکشو پاک میکنه.پریروزم یه پول انقدری براش اومده دیروز دیدم اس ام اس اون حسابی که پول میاد به اونو پاک کرده حتی دیروز گفت سهام عدالتو ریختن بعد اومدنیم فقط یدونه نوشابه گرفته بود گوشیشو دیدم دویست تومنم از اون کمه حالا دویست تومن سیصد تومنه واسم مهم نیست اینکه نمیدونم چیکار میکنه پولارو و چرا از من قایم میکنه برام مهمه.آخه یه مقدار کمیم به من قرض داره نمیدونم واسه اون نمیخواد بگه چون قرضشو نمیده میگه نگم پول فلانی رو ریختم و ...من اصلا کسی نیستم که پول دستش بیاد بگم بریم اینو بخریم واسم و ....

حالا میخوام یه چیزی یادم بدین به روش بیارم که چرا همچین کاری میکنه ولی نمیخوام بدونه گوشیشو چک کردم.

باهاش رک صحبت کن بگو مثلا میخواستم گوشیم رو پیدا کنم اومدم از گوشیت زنگ بزنم، اس ام اس رو دیدم. حداقل میدونه موضوع اینقدر جدی هست که تو ناراحت شدی که رک و مستقیم به روش بیاری. یا بشینید برنامه بریزید از نظر مالی با هم که مثلا درآمد یک ماهتون رو حساب کنید خرج و مخارج رو هم حساب کنید طبق اون پیش برید که هم بهتر مدیریت شه هم این که دیگه مخفی‌کاری پیش نیاد.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش رک صحبت کن بگو مثلا میخواستم گوشیم رو پیدا کنم اومدم از گوشیت زنگ بزنم، اس ام اس رو دیدم. حداق ...

آره دقیقا همینه من تو این چن سال اصلا نفهمیدم ماهی چقد خرجمون میشه.البته خوب حقوق بگیرم نیست که بتونی دقیق حساب کنی.منم در جریان همه پروژه ها و هزینه ای که میگیره نیستم.

آره دقیقا همینه من تو این چن سال اصلا نفهمیدم ماهی چقد خرجمون میشه.البته خوب حقوق بگیرم نیست که بتون ...

این شکلی خیلی سخت میشه، منم پدرم کلا عادتشه نمیگفت، آخر مادرم با این روش که بشینن مثلا برنامه‌ریزی کنن برای خرج و مخارج تونست بکشوندش به این که یادداشت بکنه و خودش هم در جریان قرار بگیره. حالا شاید شوهر شما هم این شکلی قبول کنه به بهانه سختی زندگی و مشکلات اقتصادی و پس‌انداز و آینده‌نگری و از این چیزا😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "