2777
2789
عنوان

هر روز صبح بعد از اینکه

111 بازدید | 12 پست

چشام و‌باز میکنم و یک سر به نینی سایت میزنم با صدای بلند میگم 

خدایاااا شکرت ازدواج نکردم 

خدایاااا شکرت 

به نظرم خانوم ها یا عقل دارن یا شوهر 

به تعداد محدود آدمهای خوشبخت کار ندارم ها 

من و نقولین تلو خدا

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

میکام بقولمت 

نصفه  تاپیکا دروغه خواهر باور نکن 

اینحا همه مشکل دارن همه هم دارن حدا میشن بعد میبینی سال بعد دوباره میکه با شوهرم دعوام شد 

پس این نی نی گوکولی ها از کجا در میاد   وقتی همه از هم بدشون میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خانم متشخص که بلده چجوری انتخاب کنه اول خودش رشد می‌کنه بعد ازدواج می‌کنه یه خانم خوشبخت هم عقل د ...

نه والا هزار تا خانوم متشخصصص دیدم طفلی ها با کلی وسواس و مشاوره و آشنایی و تست و... ازدواج کردن و واقعا زندگیشون خراب شده 

احتمالا تو‌ از اون پر شانس هایی که سختی و مشکلات ندیدی و فقط بلدی شعار بدی

میکام بقولمت  نصفه  تاپیکا دروغه خواهر باور نکن  اینحا همه مشکل دارن همه هم دارن حد ...

نه ترووو خدا من و نقول 

میدونی چرا اینهمه نی نی گوگولی میاد؟

چون خانوم ها از استقلال میترسن از طلاق و‌ مشکلات بعدش یکسری واقعا توانایی و شرایط جداشدن و ندارن 

یک عده یاد گرفتن برده شوهر باشن و از اول زندگی برای اینکار کلا آموزش دیدن

سلام باید انتخاب درست و عقلانی بکنی

دلیل نمیشه چون نی نی سایت اکثرا انتخاب نادرست کردن اینطور باشه

من متاهلم و روزی صدبار خدا رو بابت انتخابم شکر میکنم چون با انتخاب درست  عشق رو تجربه میکنی 

و بنظرم قبل از همسر هم بودن باید رفیق صمیمی هم باشید ( منظورم اینه هم رفیق هم باشید هم همسر هم

سلام باید انتخاب درست و عقلانی بکنی دلیل نمیشه چون نی نی سایت اکثرا انتخاب نادرست کردن اینطور باشه ...

خدا رو شکر انشالله در کنار هم پیر شین با خوشبختی ولی به خدا اطرافم هم ندیدم خوشبخت

خدا رو شکر انشالله در کنار هم پیر شین با خوشبختی ولی به خدا اطرافم هم ندیدم خوشبخت

مممنون عزیزم

ببین به خیلی چیزا بستگی داره

و خب هر رابطه ای حتی خوشبخت ترین هم بحث و ناراحتی داره ولی نه در حد چیزی که نی نی سایت نشون میده

مممنون عزیزم ببین به خیلی چیزا بستگی داره و خب هر رابطه ای حتی خوشبخت ترین هم بحث و ناراحتی داره و ...

چی بگم درصدی حق با شماست و درصدی با من

نه ترووو خدا من و نقول  میدونی چرا اینهمه نی نی گوگولی میاد؟ چون خانوم ها از استقلال میترسن ا ...

اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه ادم ازدواج نکنه 

به نظر من هیچ ارامشی بالاتر از این نیست که همراهت خوب باشه 

اونایی مه میگی درسته اما کسی مه اینا رو میدونه پس ذهنش بازه نباید از مزدوج شدن بترسه

نه والا هزار تا خانوم متشخصصص دیدم طفلی ها با کلی وسواس و مشاوره و آشنایی و تست و... ازدواج کردن و و ...

سختی و مشکلات زندگیم انقد زیاد بوده که اگه بخوام بگم یک سال عمرت رو باید گوش کنی ولی راضیم به رضای خدا شعار نمیدم زندگیمو با سختی های دوس دارم اگه همش بگم بده بده بهتر نمیشه که

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه ادم ازدواج نکنه  به نظر من هیچ ارامشی بالاتر از این نیست که همراهت خو ...

دقیقا همراه خوب خیلی مهمه آدم اول مستقل شه بعد با عشق و چشم باز انتخاب کنه زندگیش خیلی قشنگ میشه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️