2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور خودت صلاح میدونی...ولی من ک دارم از دوریش دق میکنم 🥲هر چند وقت یه بار اشکم درمیاد از دلتنگیش ...

منم همی طور چند بار مریض شدم افسرده فقط گریه میکنم زنگ میزنم گریه وابستگی شدید خیلی زیاد دارم

سنم کمه ۲۱ سالمه 

بنظرم چون سن ات کمه طاقت نمیاری .....

بعد خونواده اونم خیلی مهمه که چطور باهات رفتار کنن اگر اذیت کن باشن شاید یکماه هم نتونی تححمل کنی

با اینکه اقا هستم ولی کاملا این موارد رو میدونم و بازم بستگی به خودت داره که وابسته پدرمادرت هستی یا نه

بنظرم چون سن ات کمه طاقت نمیاری ..... بعد خونواده اونم خیلی مهمه که چطور باهات رفتار کنن اگر اذیت ک ...

مبتونم راه دور زندگی کنم خانوادشون هم خوب هستن ولی مادر پدرم بهم وابستگی شدید دارن

مبتونم راه دور زندگی کنم خانوادشون هم خوب هستن ولی مادر پدرم بهم وابستگی شدید دارن

والدین ات حق دارن به هرحال بچشون هستی و بهشون حق بده 

بعدم همین که الان بخاطرش میخای بری راه دور اگر خدای ناکرده به اختلاف بخوری باهاش بخای برگردی دیگه والدینت نمیپذیرن 

من خودم بچه  دارم کوچیکه ازالان دلم نمیاد که بروز تو خونم نباشه و نبینمش .... واقعا اونارو دارم درک میکنم

بنظرم چون سن ات کمه طاقت نمیاری ..... بعد خونواده اونم خیلی مهمه که چطور باهات رفتار کنن اگر اذیت ک ...

میتونم فقط نگران آینده زندگی هستم که عشق چشم گوشم کور نکرده باشه واقعیت ندیده باشم