2821
2789
عنوان

۲۲ ساله آلزایمری😑

158 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان من ۲۲ سالمه اما حافظه ام ضعیف شده 

در حدی که اسم یکی از دوستام رو یه شبه فکر میکنم و یادم نمیاد این دوستم صمیمی هم هستیم 🥴

مثلا یه کار مهم دارم امشب دو هفته بعد شاید یه ماه بعد یادم میاد و کلا از ذهنم پاک میشه 

نمیدونم چیکار کنم 

از مغزم کار میکشما مطالعه میکنم فکر میکنم ولی اینطوری شدم به هرکسی میگم میخنده بهم فکر میکنن شوخی میکنم ولی واقعا یادم میره 

بنظزتون برم دکتر یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوبی به نظر من خیلی به ذهنت فشار اوردی یه کم استراحت کن و مطالعه تو محدود کن ذهن کشش مطال ...

آخه بخاطر کارم مشغولم همیشه و یه خصلتی دارم که تمام طول روز که تایم آزاد دارم باید یه کار مفید بکنم اصلا یه جا بند نیستم همش کار میکنم 

تو صحبت کردنتون مشکلی ایجاد نشده من کلمات رو یادم میره و نمیتونم خوب صحبت کنم

نه گاهی مثلا ذهنم دنبال یه کلمه خاص هست که پیدا نمیکنم ولی خب بدون اون هم میتونم صحبت کنم 

آخه بخاطر کارم مشغولم همیشه و یه خصلتی دارم که تمام طول روز که تایم آزاد دارم باید یه کار مفید بکنم ...

خوب اون تایم هارو استراحت کن فیلم ببین ولی فعلا مطالعه نکن بزار یه کم سرت استراحت کنه 

اول تیرویید چک کن  بعد اگر از تیرویید نبود احتمال زیاد بدنت سردی داره من همین مشکلدارم از سردی هست یه مدت که سردی نمی خورم و زنجبیل و دارچین و زیره استفاده می کنم خیلی بهتره 

من اگه نون پنیر و خیار بخورم صبحونه دیگه اصلا نمیتونم تکون بخورم حال و انرژی ندارم مغزم اصلا هنگ می کنه