2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تو رو فقط برا خودت بخواد منفعت طلب نباشه و تهدید هیچ شرایطی ترک نشی و ترک نکنی🤞🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تعریفک از دوست داشتن اینه که 

زندگی بهم یاد داد هرچیزی لیاقت می خواد 

حتی دوست داشتن ..

ادما خیلی چیزا رو دوست دارن ..

بستگی داره چقدر بهش پایبند باشند 

اما اگه یکی منو دوست داشته باشه و منم دوسش داشته باشم 

می‌دونم که میتونم خودم باشم چون اون منو همینطور که هستم دوست داره

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

دوست داشتن این نیست که تغییر کنی برای یکی 

دوست داشتن یعنی هرطور که هست دوسش داشته باشی 

می‌دونم که اگه یکی کسی رو بخواد برای خودش می خواد 

نه اینکه تغییر کنه 

❤️

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

تیکه ی اخر پیتزاش 😁ته دیگ روغنی ماکارونیش   تلویزیون با برنامه های مورد علاقه ی طرف مقابل  ،تیکه ی اخر نون خامه ای تو یخچال و… دوست داشتن یعنی بتونی بگذری از همه ی چیزایی ک خودت دوست داری به خاطر ی خنده ی طرف مقابلت 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا