2777
2789
عنوان

مارک رنگ مو خوب

98 بازدید | 7 پست

سلام دوستان گل من عید پارسال موهام رو هایلایت روشن کردم اما امسال نمیخوام برم ارایشگاه میشه یه مارک خوب معرفی کنید.دلم رنگ فندقی روشن یا تو اون مایه ها میخواد.یکی هم من چندین ساله رنگ نکردم یادم رفته چقدر اکسیدان باید بزنم بعد برای فندقی چی بگیرم قاطی رنگ و اکسیدان.پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

من مارال میزنم خیلیییی راضیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

لورآل

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما من پنج ماهه باردارم بنظرتون رنگ بذارم موهامو یا نه بدون دکلره

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

خانما من مدرک بین اللملی دارم تو جردن هم کار میکنم تو سالن vip

بصورت درصدی کار میکنم و اگه بخواین با هزینه یه تومن یک و خورده ای براتون کار میکنم تو سالن کمتر از سه نمیگیرم  

چون درصد سالن ازش کم میشه کمتر میگیرم

کسی خواست نمونه کارمو بزارم🌸

تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.
خانوما من پنج ماهه باردارم بنظرتون رنگ بذارم موهامو یا نه بدون دکلره

با دکترت مشورت کن.اما به نظرم ریسک نکن گاها جنین یا مادر الرژی میدن.منم زمان بارداریم میخواستم رنگ کنم با اینکه روزهای اخر بود دکترم گفت صلاح نمیدونم بزار بعدا رنگ میکنی.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو