2821
2789
عنوان

کادو تولد+عکس😍

155 بازدید | 11 پست

سیلام بچه ها تولد دوستمه به نظرتون کدوم یکی رو سفارش بدم قشنگ تره؟😍

قاب باب و پاتریک

دیوارکوب

قاب خر😍😂

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولی و سومی قشنگ تره

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
خر و پاتریک🤣🤣😍😍😍

ترکیبی؟😂😂

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  
اگه زیاد صمیمی هستین قاب خر 😍  اگه نه اولی بهتره

خیلی صمیمیم ولی یکم ساده نیست؟😕خره رو میگم😂

نه زیاد ولی نسبت به بقیه خیلی بهتره مخصوصا وقتی دوستت ببینش خیلی سوپرایز میشه 😂🤞🏻🌱

ایشالا😂🤣