2777
2789
عنوان

عمل بینی😥

152 بازدید | 12 پست

بچه ها بعد از اینکه گچ بینی رو برداشتن و بخیه ها رو کشیدن چه مراقبت هایی لازمه مثلا چه اسپری ای زدین و چه جور بینی رو شست و شو دادین؟؟؟

دکترم بهم نگفته شست و شو بدم اما همه تو نت نوشتن شست و شو میخااااد...

هرچی خاطرتون هست بگین مهربونا ،خیلی سردرگمم و سخت نفس میکشم..

سرم شست و شو بگير با يه سرنگ 

روزى ٣ بار يا هر چقد دلت خواست 

سرنگو پر كن با فشار داخل بينى رها كن 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو ماه داخل بينى ات ورم داره و طبيعيه گرفته به نظر بياد و سخت نفس بكشى 

نگران نباش 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
از روز چندم میشه اینکار رو کرد؟؟ یهو بخیه های داخل بینی باز نشه....خیلی ترسو ام😔

از وقتى تامپون رو درميارى شست و شو رو شروع كن  

نه نترس ، بخيه ها ممكنه خودشون بيفتن مثن موقع شست و شو نخ ببينى ... ولى مشكلى پيش نمياد 💛

ممنون مهربون، خیلی کمکم کردی انشالله دلت با یه اتفاق خوب  شادبشه بزودی🌷🌷

خواهش ميكنم عزيزم 

همين الان پيامتو ديدم دلم شاد شد 💛

ان شاءالله بينى ات همونى بشه كه دوس دارى 

یعنی یه روز میشه منم تاپیک بزنم دماغم عمل کردم ورم داره چیکار کنم    

راستی برای مشاوره رایگان ،شماره موبایلی که هر دکتر تو نت داره رو سیو کن و تو واتس پیام بده بگو مشاوره قبل عمل میخواستم ،آنلاین عکستو میفرستی براشون و دکتر نوع بینیت رو میگه و اگه مایل بودی میری مشاوره حضوری

راستی برای مشاوره رایگان ،شماره موبایلی که هر دکتر تو نت داره رو سیو کن و تو واتس پیام بده بگو مشاور ...

ممنون گلم بابت راهنماییت شماه الان حس پشیمونی داری ولی چندماه بگذره واقعا راضی میشی از عمل ومیگید چه کار خوبی انجام دادم

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.