2777
2789
عنوان

امشب با اینکه دل تنگشونم

1848 بازدید | 160 پست

با اینکه هنوزم گریم بند نیومده می خوام حالم بهتر کنم دیگه به مرگ خودم فکر نکنم بخوام یه جوری زندگی کنم انگار هنوزم هستن اما می تونم به نظر شما؟؟ 🥺😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میتونی و خدا هم کمکت میکنه عزیزم

یعنی واقعا می تونم دوماه کارم شده گریه لعنت به خودم که چرا باهاشون نرفتم اما داداشم امشب یه حرفی زد از خودم بدم اومد اینجوری دارم تربیتش میکنم 🥺🥺🥺گفت من خودمو بکشم تو چی کار میکنی 😰

سلام عزیزجان

وقتی اتفاقی رخ میده مطمئن باشید قدرت مواجه شدن باهاش رو از قبل درونتون داشتید وگرنه اصلاً بهتون داده نمی‌شد امیدوار ام این پیج کلی احساس خوب بهتون بده حتماً به آموزه‌هاش عمل کنید amirhemmati_com

برایتان می نویسم بس که دلتنگ تونم اما....... با اینکه حالم بعده میگم شاید جاتون بهتر از اینجا باسه اما اونم نمی دونم داداشی مامان هی بهونه تو میگیره میگم رفتی اما میگه مامان جایی بدون من نمیره نمیدونه که نامردی کردی منو تنها گذاشتی بابا وقتی میترسم تورو نمی بینم که پشتم در بیای تو هم نموندی پشتم رفتی گیش مامان تو چی آبجی تو چی چه جوابی داری بدی به من حداقل تو میمونی با هم تحمل می کردیم دردشون اما... تو هم رفتی نامردا😭😭

یعنی واقعا می تونم دوماه کارم شده گریه لعنت به خودم که چرا باهاشون نرفتم اما داداشم امشب یه حرفی زد ...

عزیزم داغ بزرگی رو تجربه کردی و حق داری تا دلت میخواد عزاداری کنی ولی مطمئنم خدا به بهترین و زیباترین شکل ممکن هوای شما و برادرت رو از این به بعد داره من نمیدونم چه قدر از آسمونی شدن خانواده ی عزیز و فرشته ات گذشته اما گذر زمان کمک بزرگیه و حتما سرپا میشی دوباره و جریان زندگی با نگاه خدا و زیر سایه اش براتون ادامه پیدا میکنه قطعا این داغ فراموش نمیشه اما شما باید به جریان زندگی برگردی و بر میگردی  . دختر قوی من ،مامان بابا و اجی بهت افتخار میکنن حتما .

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
عزیزم داغ بزرگی رو تجربه کردی و حق داری تا دلت میخواد عزاداری کنی ولی مطمئنم خدا به بهترین و زیباتری ...

دوماه از کنارم رفتن گذر زمان بدترین درمانه دلتنگ ترت میکنه فقط😭داداشم داداشم دارا نابود میشه😭😭

دوماه از کنارم رفتن گذر زمان بدترین درمانه دلتنگ ترت میکنه فقط😭داداشم داداشم دارا نابود میشه😭😭

خیلی تازه است عزیزم حق داری بهت کاملا حق میدم برادرت هم هنوز خیلی بچه است و خودش بشخصه درک روشنی از این فقدان نداره و عکس العملاشم از شما و اطرافیان الگو بر میداره  تا میتونید تنها نباشید عزیزم فعلا این تنها راهیه که کمی تسکین بده دردتون رو . گل نازم دختر قشنگم میدونم که روزای سختی رو میگذرونی غم خودت و مسیولیت برادرت برات سنگینه ولی مطمئنم هستم که تو بنده ی قوی و بی نظیر خدایی و خودش از این برهه نجاتتون میده الهی که تمام مسیر زندگیت دستت تو دستای خدا باشه و این آرامشو به قلبت بده ماه من . 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
خیلی تازه است عزیزم حق داری بهت کاملا حق میدم برادرت هم هنوز خیلی بچه است و خودش بشخصه درک روشنی از ...

نمی دونم دیگه راه جلوم کلا تاره آیندم چی میشه داداشم چی میشه دویت دارم فقط تنها باشم جیغ بکشم از ته وجودم از ته وجودم بگم خدایا بگردونشون اما من خیلی التماس خدا کردم اما... خدا چی جوابمو داد بردشون داداشم خیلی بی تابی میکنه خیلی دیوونم کرده چجوری آرومش کنم مامانم یادش بره، 😭😭😭؟ 

نمی دونم دیگه راه جلوم کلا تاره آیندم چی میشه داداشم چی میشه دویت دارم فقط تنها باشم جیغ بکشم از ته ...

حق داری عزیزم میفهممت گلم فراموش که نمیشه ولی سعی کنید دوتایی باهم تا جایی که میتونید جای خالی مامانی و بابایی و اجی رو باهم پر کنید الان مامان و بابا و اجی داداش شمایی و بالعکس و خدا مطمئنا مسئولیت این خانواده کوچیک رو به عهده میگیره چون اتفاقی ‌که افتاده از اراده شما خارج بوده و مسئولیتش حتما با خداونده و خدا هم مثل ما آدمای زمینی نیست که رفیق نیمه راه باشه حتما کنارتون خواهد بود مامانی بابایی و اجی هم از اون بالا و بهشت خدا با ذوق و افتخار نظاره گر  زندگی پر از قدرت و شادی شما میشن. زندگی برای همه ی ما یه سفره مامان اینا رفتن به یه سفر و مهاجرت طولانی و حتما همه ما روزی به عزیزامون که جلوتر از ما به این سفر رفتن میپیوندیم درسته این فاصله دلتنگمون میکنه و گاهی کم میاریم و غصه دار میشیم اما خوب میشه وقتی که کنارشونیم از خاطرات طول مسیرمون براشون بگیم اینکه پر بار زندگی کردیم و افتخار خودمون و خودشون و خدامون بودیم . 

حق داری عزیزم میفهممت گلم فراموش که نمیشه ولی سعی کنید دوتایی باهم تا جایی که میتونید جای خالی مامان ...

چه خوب حرف زدید ممنون اما امشب چی کار کنم دل تنگی کم بشه داداشم وقتی می خوابه دنیا رو سرم خراب میشه میشم یه دیوونه شب بیدار که دائم استرس داره یاد شب قبل مرگشون دیوونم میکنه چه شاد خوشحال بودم 😭😭😭