2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک🥺😔

108 بازدید | 9 پست

یه مشکلی دارم تو زندگیم البته مشکل من نیست برای یکی از عزیزامه ولی مشکلش مشکل منم میشه🥺😔توروخدا صلوات و یا هرچی ذکر بلدین بگین 🙏🏻😭که مشکلش حل بشه البته احتمالش صفر درصده ولی کاری هم از دستم بر نمیاد براش بکنم دارم داغون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درروایت داره بنده ای بگه لاحول ولا قوه الا بالله علی العظیم خدامیفرمایدحوائج بندموبدید ملائکه میگن اخه طوری نشده چی شده مگه این دعاکردمگه این شایستگی پیداکرد چیشده اخه درادامه روایت خدامیفرماید مگه نمیبینیدگفت هیچ کس جزمن زورنداره قدرت نداره فقط من میتونم توعالم هرکاری انجام بدم گرفتاریهای این بندموبرطرف کنم

بچه ها حق حقه هااین ذکر خیلی حاجت رواشدم خودم بااین ذکرحاجات سنگین هم اطرافم زیاددیدم بااین ذکر حاجاتشون براورده شده معجزه به تمام معناست بااعتقادوحضورذهن زیادبخونید

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست

سلام عزیزجان

هیچ‌چیز غیرممکنی در این جهان وجود نداره تسلیم شیطان نشید خداوند راه‌هایی رو واستون میاره که فکر اش رو هم نمی‌کردید فقط باید جسارت داشته باشید روی خودتون کار کنید چرا که با این حال چیزی حل نمیشه امّا وقتی احساس تون رو بهتر می‌کنید باورهاتون رو تغییر میدید و زندگی تغییر میکنه برای حال خوب تون حتماً به این پیج سر بزنید بی‌نظیر هست amirhemmat_com

درروایت داره بنده ای بگه لاحول ولا قوه الا بالله علی العظیم خدامیفرمایدحوائج بندموبدید ملائکه میگن ا ...

مشکل خودم نیست و هیچ کمکی هم نمیتونم بکنم فقط میتونم صلوات بفرستم و حدیث کسا گوش کنم براش خیلی دلم میخواد که حل بشه اما غیر ممکنه😔💔

مشکل خودم نیست و هیچ کمکی هم نمیتونم بکنم فقط میتونم صلوات بفرستم و حدیث کسا گوش کنم براش خیلی دلم م ...

براخدا هیچچچچچ غیرممکنی وجود نداره توک داری میگی غیرممکن خدا میگه باشه پس اگه به قدرتم ایمان نداری پس همون برات غیرممکنش میکنم هرجور به خدا گمان داشته باشی باهات اونجوربرخوردمیکنه خوش گمان باشی جوری ک فکرشم ننیکنی مشکلتوحل میکنه وبالعکس

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
براخدا هیچچچچچ غیرممکنی وجود نداره توک داری میگی غیرممکن خدا میگه باشه پس اگه به قدرتم ایمان نداری پ ...

آخه عزیزم بزار برات بگم اونی که من میشناسمش ۸ ساله که عشقش بهش خیانت کرده یه بچه پنج ساله هم داره هنوزم که هنوزه وقتی عشقش و میبینه دلش آتیش میگیره میگه وقتی یکی دیگه رو باهاش میبینم دیونه میشم سیگار میکشه قلبش و باطری گذاشته دو بار عمل کرده داره هر روز داغون تر میشه منم همینطور بنظرت این حل میشه؟ اصلا حل شدنیه به قدرت خدا که شکی نیست ولی این یه مورد حل نمیشه😔💔

غیر ممکنه صددرصد میگم

عزیزم امتحان کنید ضرری نداره اینکه انسان امید اش رو از دست بده کم‌لطفی نسبت خدایی هست که همیشه مراقب همه‌چیزه حتی اینکه این لحظه ما با هم مکالمه داریم هم اتفاقی نیست جهان در اوج بی‌نظمی نظم عجیبی درش تنیده شده این‌ها همگی نشانه‌ان باور کنید همه‌چیز بهتر میشه فقط توکل کنید احساس بد شیطانه که قسم خورده انسان رو از خداوندش دور کنه معنای شیطان نهایت ناامیدی هست و همونطور که مولانای جان‌ها گفته هر ندایی که تو را حرص آورد بانگ گرگی دان که او مردم درد ازتون درخواست میکنم تسلیم نشید و صبور باشید معجره‌ها هنوز اتفاق میوفتن این‌بار درست تلاش کنید لطفاً حتماً وارد این کانال تلگرامی بشید www_amirhemmati_com فایل‌هاش محشر ان و نتایج اش پر از معجزه‌ست این اتفاقات برای این هست که مسیر صحیح رو پیدا کنید وگرنه چیزی به شما داده نمیشه اگر ظرفیت پذیرش اش رو نداشته باشید باور کنید درد هم زیبا میشه زمانی که بتونید درک اش کنید و به یاد بیارید که چقدر در جای درستی از زندگی شما قرار داره هدیه‌های خوب از روی کاغذ کادوی نازیباشون قضاوت نمیشن...