2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم....

92 بازدید | 8 پست

امشب خواهرشوهرم سرزده اومد خونمون شام وایستادن من خونه ام کثیف بود دستشوییمو میخواستم فردا بشورم،😭😭مای بیبی کثیف بچه ام سر پاتختی بود تو اتاق خواب،دوتا بچه دارم نمیرسم کارامو انجام بدم،بنده خدا هم چیزی نگفت وای من خیلی خجالت کشیدم

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

سر زده اومدن واقعا درست نیست

شرایط خونه ک همیشه اوکی نیست

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خوبین؟ببخشید توی تاپیک پارگی ابروی کودک نظرتونو خوندم..گفته بودین ابروی بچتون توی یک سال و نیمگی پاره شد و بخیه زدین جاش نموند...عکس دارین از ابروش ببینم؟اگه عکس پارگی اونموقع رو هم دارین بیزحمت بزارین.من دخترم سه سالشه.اونم یک سال و نیم بود پاره شد ابروش من بخیه نزدم چون خیلی دیدم بخیه زدن و جاش مونده..ولی چسب بخیه رو بلد نبودم اونموقع.اونو میگن جاش نمیونه چسب بخیه..الان جاش هست و من هردفعه یه چیزی میزنم خیلی فایده نداره.میخواستم ببینم برای پسر شما چجوری بود پارگیش که جاش رفت..شوهرم دلداری میده میگه جاش میره.ولی تو سایت که میخونم نود درصد میگن جاش مونده تا بزرگسالی

سلام عزیزم.خوبین؟ببخشید توی تاپیک پارگی ابروی کودک نظرتونو خوندم..گفته بودین ابروی بچتون توی یک سال ...

سلام خوبید ببخشید پیامتو تازه دیدم الان پسرم هفت سالشه بله جاش موند واون قسمت بدون مو شده حالا بزرگتر که بشه موهای ابروش روشو میگیره ناراحت نباش اصلا چیز مشخصی نیست چون بچه آمد خوب میشه هرچی بزرگتر بشن الان هرکس نگاه می‌کنه اصلا متوجه نمیشه من خودم فقط متوجه میشم

سلام خوبید ببخشید پیامتو تازه دیدم الان پسرم هفت سالشه بله جاش موند واون قسمت بدون مو شده حالا بزرگت ...

عیب نداره گلم.آها که اینطور...آره تازه بزرگتر بشن با روش های تتو هم میشه پوشوندش.میکرونیدلینگ میشه کرد..

عیب نداره گلم.آها که اینطور...آره تازه بزرگتر بشن با روش های تتو هم میشه پوشوندش.میکرونیدلینگ میشه ک ...

آره اصلا نگرانش نباش خداروشکر کن که اتفاق بدتری نیفتاده دیگه بچه این چیزارم داره راستی یه کرم ترمیم کننده هست اسمش فکرکنم آلفا بود بخر براش بزن