بچه ها من دو سه سال پیش یه کلاسی میرفتم استاده از من خوشش اومد بعد بطور ناشناس بهم تو اینستا پیام میداد یسال گذشت باهم صحبت میکردیم حدس میزدم خودشه اما شک داشتم تا بعد یه مدت ازش نفرت پیدا کردم یعنی شناختمش به زوررر باهاش کات کردم از زمانی که کات کردم نزدیگ شصت بار از هر درو دیواری پیداش میشه از هرجا که بلاکش میکنم بازم میاد دوسه روز پیش یهو دیدم بعد یکی دوسال یهو زنگ زد بم جواب ندادم بعد دیدم تو تلگرام نوشته کسی بت چیزی نگفته؟ منم محل ندادم باز بلاکش کردم از فرداش دیدم مامان بابام یه مدلی بام رفتار میکنن مامانم که رفت تو اشپزخونه یهو تند رفتم تو واتس اپ گوشیه مامانم دیدم بابام یچیزایی راحب دادگاه نوشته انقد استرس داشتم که مامانم منو نبینه نفهمیدم چی نوشته بود به مامانم گفتم ، مامان میشه گوشیتو یدیقه بدی (میخاستم امتحانش کنم) همونطور ک پیش بینی کرده بودم گفت نه ، حالا همیشه گوشیشو میده ، بابامم که اومد گفت کارت ملیو شناسنامتو بده کار دارم چند روز پیشم امضامو رو یه کاغذ خالی گرفت ، بچه ها خیلی ترسیدم میگم نکنه پسره عکسا و حرفامو بر ضد خودم فرستاده واسه مامانم بدبختی بهش اعتماد کردم هی میگفت میخام بیام خاستگاریت پس شمارمو بده به مامانت منم دادم ، منتظر یه فرصتم برم از گوشیه مامانم بلاکش کنم چیکار کنم بدجوری ترسیدم کرونا هم گرفتم حالم خیلی بده خیلی