2777
2789
عنوان

کمکککک کمککک

143 بازدید | 17 پست

بچه ها من دو سه سال پیش یه کلاسی میرفتم استاده از من خوشش اومد بعد بطور ناشناس بهم تو اینستا پیام میداد یسال گذشت باهم صحبت میکردیم حدس میزدم خودشه اما شک داشتم تا بعد یه مدت ازش نفرت پیدا کردم یعنی شناختمش به زوررر باهاش کات کردم از زمانی که کات کردم نزدیگ شصت بار از هر درو دیواری پیداش میشه از هرجا که بلاکش میکنم بازم میاد دوسه روز پیش یهو دیدم بعد یکی دوسال یهو زنگ زد بم جواب ندادم بعد دیدم تو تلگرام نوشته کسی بت چیزی نگفته؟ منم محل ندادم باز بلاکش کردم از فرداش دیدم مامان بابام یه مدلی بام رفتار میکنن مامانم که رفت تو اشپزخونه یهو تند رفتم تو واتس اپ گوشیه مامانم دیدم بابام یچیزایی راحب دادگاه نوشته انقد استرس داشتم که مامانم منو نبینه نفهمیدم چی نوشته بود به مامانم گفتم ، مامان میشه گوشیتو یدیقه بدی (میخاستم امتحانش کنم)  همونطور ک پیش بینی کرده بودم گفت نه ، حالا همیشه گوشیشو میده ، بابامم که اومد گفت  کارت ملیو شناسنامتو بده کار دارم چند روز پیشم امضامو رو یه کاغذ خالی گرفت ، بچه ها خیلی ترسیدم میگم نکنه پسره عکسا و حرفامو بر ضد خودم فرستاده واسه مامانم بدبختی بهش اعتماد کردم هی میگفت میخام بیام خاستگاریت پس شمارمو بده به مامانت منم دادم ، منتظر یه فرصتم برم از گوشیه مامانم بلاکش کنم چیکار کنم بدجوری ترسیدم کرونا هم گرفتم حالم خیلی بده خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیچیده مگه شغل پدرت چیه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
 وکیل 

شب خوابید گوشی مامامتو بردار

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
چیکارت کرد اصن باید برا چی بره دادگاه مگ خلاف کردی

والا نمیدونم حس میکنم از حرفامو عکسام سو استفاده کرده چون یبار به دروغیچسزی یه مامانم گفت که اصلا من نگفته بودم یبارم یه پسریوناشناس فرستاده بود دم خونمون که من فمر کردم خودشه اما خوذش نیود

نمیشه تو اتاق میزاره درم میبنده 

🙁با مامانت راحت نیستی ازش بپرسی

بابات امضا گرفت نگفت برا چیه 

خودت نپرسیدی