2777
2789

الان بعضیا رو که بی دلیل تو سایت بحث میکردن میفهمم

مغزم درد میکنه مثل یه خر همه جا دارم میرم فقط نظر میدم

بعدش مثل یه الاغ پشیمون شدم پاک کردم

خب الانم مثل یه شتر درمونده ام 

چکار کنم هیچوقتم گریه نکردم کارای خطرناک تر میکنم برای آرامش چون گریم نمیاد 😐

خلاصه وقتی دیدین یکی بی جهت حرف میزنه بیشتر باهاش حرف بزنین و به آرامش دعوتش کنین شاید بزرگترین احتیاجش باشه

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

اینم میدونم چن دیقه دیگه مث یه حیوان دیگه از زدن این تاپیک پشیمون میشم ولی خب چاره ندارم 😐

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مغزت باغ وحش پنهان داری؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

عزیزممم 

فقط الاغ و شتر 🤣🤣🤣  این طنزت منو کشته

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اینم میدونم چن دیقه دیگه مث یه حیوان دیگه از زدن این تاپیک پشیمون میشم ولی خب چاره ندارم 😐

من خودم الان ب شدت  داغونم چی بگم بهت 😑

ولی تو اروم باش 😑

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اره منم حالم خراب بودنی اینجا پاچه میگیرم

اصلا توصیه میکنم نیای چون ممکنه دل یه آدم بشکنه الکی که نیست بقیه چه گناهی کردن 😕

تو مغزت باغ وحش پنهان داری؟ 

دقیقا فقط یه گرگ و پلنگ ندارم بزنن همه چیز پاره پوره کنن

کدوم حیوان 😁😁😁😁 میخواهم بخندیاا

خودت با گل و بلبل مقایسه کن الان لب شتری چیزی هستی؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

من به خاطر تاپیکای منفی ناراحتم چیزای قشنگ زندگیشون رو نمیگن همش دعوا مادر شوهر و خواهر شوهراشون و میگن نشد یکی تاپیک بزنه از قشنگیاش بگه آدم دلش به ازدواج چ زندگی کردن خوش بشه🥺

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
هااا چته چی میگی بگو مردی اینجا بگو جوابتم بگیر

اینطور که تو گفتی حرفم نمیاد ناموسا کوچیکتم