2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8635 بازدید | 363 پست

کره ایا چون خیلی ظریفن فقط دختراشونو میپسندم 😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کیه بفهمه من که زبونم مو در اورد

بعضیا دیوونه میکنن خدایی کره ایا کلا پوستاشون خوبه حتی یکی که بگی خیلی زشته(مثلاً! چون بنظر من خوشگل و زشت دوتا واژه تعریف نشدنی هستن) پوست صاف و آیینه ای داره 

گریمم که چه کره چه ایران چه هر کشور دیگه ای روی بازیگرا و افرادی که قراره تو تلویزیون یا شو ها نشون بدن انجام میدن و الانم خیلی عادی توی آرایشگاه های مردانه توی ایران انجام میشه

چرا اینا شبیه دخترن؟؟؟؟

شبیه دختر نیستن ب خودشون میرسن ازبس کیوت تشریف دارن خیلی خوشگل ب چشم میان🥲

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
آره عزیزم، من خیلی کره ها رو دوست دارم

اصلاا فرهنگشون به ما نمیخوره اذیت میشین و هم اینکه یه نگاه از بالا به پایین به ایرانیا دارن متاسفانه 

اگر به خاطر بازیگراشون میگین هم که اونجا برین به حالتون فرقی نمیکنه 

خیلی شبیه دخترن ظریفن ،من اصلا مردونگی نمیبینم تو اینا😅

چراااا چون ریش ندارن ؟

چون پوست سفید دارن ؟

چون موهاضون خوشگله ؟

چرا اعضای صورتشون تقارن و قشنگ و جذابه ؟ 

چیزی که کم تو مردای ایرانی پیدا میشه

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
چرا میزنی؟؟؟؟  سلیقه تو نکن تو حلقم!!! من مردهای هیکلی با ریش میپسندم

کی زد ؟

کی سلیقشو کرد والا شما اول توهین کردین 

این ها هم قد بلند و لاغر هستن یا عضله نه شکم 😏

هرکی یک سلیقه ای داره خوبه منم بگم مردا هیکلی زشتن و به درد دعوا میخورن ؟؟؟؟؟؟؟؟

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂